sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Kuukausi aikaa kokeilla ilmaiseksi ääni- ja e-kirjoja

Kaupallinen yhteistyö Nextoryn kanssa. *sisältää mainoslinkin. Tätä postausta kirjoittaessa katsoin samalla tv:stä uutisia. Ihmeellinen sattuma, sillä uutisissa puhuttiin kirjoista. Nimittäin ensimmäistä kertaa vuoden myydyimmäksi kirjaksi nousi äänikirja. Täytyy myöntää, että tähän saakka olen ollut ns. "vanhan liiton" nainen, olen lukenut ihan "oikeita" kirjoja, äänikirja on minulle ihan uusi tuttavuus. Yhteistyön puitteissa Nextoryn kanssa olen nyt opetellut kuuntelemaan kirjoja ja lukemaan e-kirjaa. Jes, vielä sitä oppii uusia asioita!

Missä voin kokeilla ilmaiseksi Nextorya
Nextory toimii puhelimella ja tabletilla

Täytyy sanoa, että minulle on avautunut ihan uusia maailma. Nextorylla on todella suuri valikoima e-kirjoja, joita voi kuunnella tai lukea niin paljon kuin haluaa. Ei tarvitse mennä kirjastoon etsimään lukemista, kun mukana on valtava kirjasto esimerkiksi taskussa. Tänä korona-aikana kirjastot toimivat rajoitetusti, joten Nextory on helppo ratkaisu lukemisen nälkään. 

Missä voin kokeilla ilmaiseksi Nextorya
Nextoryssa on todella laaja valikoima kirjoja

Runsaudenpula, niin paljon kirjoja, mistä valita. Tuntui, että nyt avautuu kirjan ystävän taivas, kaikki toivekirjat ovat siinä valmiina. Lukuisista vaihtoehdoista päätin aloittaa lukemisen Tellervo Koivistosta. Hänen elämänsä tarina kiinnostaa minua. Osa kirjoista on pelkästään e-kirjoja, kuten on Tellervonkin tarina.

Missä voin kokeilla ilmaiseksi Nextorya
Nextoryssa on ääni- ja e-kirjoja

Yhtenä iltana, kun en meinannut saada unen päästä kiinni, laitoin Nextorysta kuulumaan Antti Holmaa. Hänen kirjansa Kaikki elämästä(ni) oli viime vuonna kolmanneksi suosituin äänikirja 49 700 kappaleella. Antin ääni on jotenkin rauhoittava, hän lukee kirjansa itse. Laitoin päälle uniajastimen ja niinhän siinä kävi, että nukahdin Antin lukemaan iltasatuun (hänen oma kirjansa) .

Missä voin kokeilla ilmaiseksi Nextorya
Nextoryssa on näppärä uniajastin (kuvakaappaus Nextory) 

Saan antaa uusille Nextoryn käyttäjille mahdollisuuden  30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, saat ihan rauhassa tutustua Nextoryn valtavaan kirjavalikoimaan. Jos äänikirjat ovat sinulle, kuten oli myös minulle, ihan uusi juttu, niin nyt on hyvä mahdollisuus kokeilla Nextorya rauhassa  vaikkapa siellä omalla kotisohvalla. 

Klikkaa *tästä ja avaa itsellesi uusi maailma ääni-ja e-kirjojen parissa.

Minä puolestani aion haastaa itseni ja paneutua ajankohtaiseen henkilöön. Nimittäin Kamala Harrisin tarinaan englanninkielellä luettuna. Samalla iskulla kaksi kärpästä, tutustun Kamalaan paremmin sekä saan kielikylpyä. 

Missä voin kokeilla ilmaiseksi Nextorya
Kamala Harrisin tarina (kuvakaappaus Nextory) 

Tämä sunnuntai kuluukin siis mukavasti mielenkiintoisten naisten, Kamalan ja Tellervon seurassa. Klikkaa *tästä, ja katso mitä mukavaa kuuntelemista tai lukemista Nextory sinulle tarjoaa.

Olen ollut tämän kuluneen viikon lomalla. Kotona, neljän seinän sisällä lumimyrskyjä paossa. On siis ollut hyvää aikaa tutustua uuteen asiaan, Nextoryyn. On ollut ihanaa vaan olla ilman sen kummempaa ohjelmaa. Ihan  hyväkin näin korona-aikana, parempi olla hissukseen omissa oloissa. Mihinpä sitä tarvitsisikaan lähteä kun kotona on kokonainen uusi maailma.

PSST...Viime vuoden myydyimpiin kirjoihin palatakseni, 2.sijalla myydyimpien tietokirjojen sarjassa oli Ulla-Maija Paavilaisen kirja Suurin niistä on rakkaus Kirsti Paakkasen tarina. Keväällä sain kirjasta arvostelukappaleen, lue tästä postaus kirjasta. Nextorysta voit helposti myös kuunnella Kirstin tarinan.

Mukavaa sunnuntaita ja ihanaa uutta alkavaa viikkoa!

Kiitos kun olet mukana! 😊 Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️        Päivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.