lauantai 21. marraskuuta 2020

Ihana arvontavoitto @metsanlaidassa instagramista

Marraskuu ei olisi voinut alkaa yhtään paremmin. Voi sanoa, että kaikenlaisiin kilpailuihin osallistuminen on minulle pieni harrastus. Osallistuminen on niin helppoa, Instagram ja Facebook ovat kilpailuja pullollaan.  Edellinen isompi voitto oli Afternoon tea-paketti Kämpissä, voit lukea siitä tästä. Lokakuun lopulla oli @metsanlaidassa tilillä  kilpailu, jossa oli palkintona ihania sisustustuotteita, joten pakkohan kilpailuun oli osallistua. Voittohan sieltä tuli. Palkinto on niin ihana, että haluan esitellä nämä tuotteet.

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Avon Home fragrance Grapefruit&Pomelo

Onpa ollut niin mukavaa näinä harmaina marraskuun päivinä poltella tätä tuoksukynttilää. Tuoksu on juuri minulle sopiva yhdistelmä raikkautta ja makeutta.

En ruoanlaitossa yleensä käytä kovin paljoa tuoreita yrttejä. Mutta, jos jotain käytän, niin se on basilika. Kukapa voisi vastustaa tuoreen basilikan tuoksua?

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Sagaform yrttialusta

Olen nyt käyttänyt yrttialustaa pari viikkoa ja se toimii. Basilika säilyy pidempään tuoreena. Joten käyttöä tulee  jatkossakin olemaan tälle yrttialustalle.

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Matkamuistoja New Yorkista

Ylläolevassa kuvassa on olohuoneen seinä. Ennen arvontavoittoa seinällä on New Yorkista Times Squaren yhdestä matkamuistokaupasta ostettu juliste, jossa on kuvattu Times Square. Miksi juuri Times Square? Siksi, kun olimme New Yorkissa muutama vuosi sitten, majoituimme hotellissa, joka sijaitsi Times Squarella. Tämä mainosvalojen täyttämä näkymä tuli hyvin tutuksi.

Mutta nyt New Yorkin juliste saa antaa tilaa upealle @noora_m_arts taululle. 

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
@noora_m_arts maalaama ihana taulu arvontavoitto instagramista

Todellakin pidän tästä taulusta. Taulun pinta ja rakenne on jotenkin ihanan elävä. Kun huoneessa on tunnelmavalaistus, taulun pinta kimmeltää kuin lumikiteet paukkupakkasilla. Käykää tutustumassa taitelijan  upeisiin töihin hänen @noora_m_arts  instagramtilillä.

Eikä siinä vielä kaikki! Nyt minulla on ihana huopainen säilytyskassi vaikkapa neulelangoille tai lehdille.

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Huopainen säilytyskassi 


Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Arvontavoitto taulu ja säilytyskassi

Kyllä nyt kelpaa hyggeillä kotona, kääriytyä vilttiin, ihailla taulua ja kenties täyttää säilytyskassi neulelangoilla (haaveissa hailuotolainen tikkuri).

Metsanlaidassa Arvontavoitto instagram
Matkahuolto toimittaa paketit kotiovelle saakka

Hieman etukäteen mietin, että miten ihmeessä taulu ja muut tavarat  pysyvät ehjinä matkalla tänne Ouluun saakka. Nyt on hatunnoston paikka kilpailun järjestäjälle. Matkahuolto toimitti paketin kotiovelle saakka. Paketti oli todella hyvin pakattu ja vielä laitettu särkyvänä tavarana (käsitellään varoen) tulemaan. Oli todellakin ihanaa saada paketti suoraan kotiin saakka ja sitten vain availemaan, mitä ihanuuksia paketista löytyy. 

Kannattaa osallistua kilpailuihin, jos ei osallistu, niin silloin ei ainakaan voi voittaa. Joku voittaa joka tapauksessa.

Hei te, jotka olette instassa, ottakaapa seurantaan kilpailun järjestäjän tilit @metsanlaidassa ja
@avon_noora sekä @noora_m_arts 

Blogilla on myös oma instatili @kultturellimatkalaukussa  Nähdään siis myös Instassa! 😊

Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle! 😊

Kiitos, kun olet mukana! 😊  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️          Päivi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.