tiistai 4. elokuuta 2020

Ragdollkissat Jesse ja Aamos blogivieraina

Pitkästä aikaa, lämmin tervehdys teille ihanat lukijani siellä ruudun toisella puolella. Kuin huomaamatta blogi on ollut hiljaa melkein kaksi viikkoa. Tuntuu siltä, että minulla on ollut puhti pois. Tässä blogin ollessa lyhyellä tauolla, olin  lähipiiriini kuuluvan henkilön  tasakymppisyntymäpäivien organisaattorina ja kuten kaikki syntymäpäiviä järjestäneet tietävät, juhlat vievät voimia ja aikaa. 

Elämäni ensimmäisen kerran tein voileipäkakkuja ja ne onnistuvat hyvin, vaikka itse sanonkin.  En todellakaan ole mikään keittiön hengetär, mutta juhlan sankari sai minut inspiroitumaan kakkujen tekoon. Ehkä jossain vaiheessa laitan tännekin kuvia ja reseptit.  Mutta nyt laitetaan kissat kehiin, MIAU sinullekin! 😊🐱

Ragdoll
Jesse The Ragdoll Grandpa
Blogissani on aikaisemminkin ollut vieraana ragdollkissat Aamos ja Jesse. Ensimmäisen kerran he vierailivat viime joulun aikaan, lue tästä. Kun itsekin luen tuota jouluista postausta, hämmästyn, kuinka pieni Aamos on ollut. Ja hänellä on ollut häntä.

Jesse on ollut perheessämme vuodesta 2008, eli hän on tosiaan jo pappaiässä. Mutta niin ihana. Omassa kodissaan Rovaniemellä Jessellä ei ole mahdollisuutta olla ulkona. Niinpä aina vierailuilla täällä Oulun suunnalla, Jesse nauttii, kun saa olla pihalla.

Ragdoll
Kukkien katveessa on turvallista kuulostella rivarin äänimaailmaa. Jesse The Ragdoll Grandpa.
Kun edellisen kerran kissat olivat blogin tähtinä, lue tästä, Aamos oli menossa hännän amputaatioleikkaukseen. Operaatiossa on aina riskinsä, mutta leikkaus onnistui hyvin ja Aamos on toipunut erinomaisesti.

Ragdoll
Äläpä lähde karkuun Aamos!
Kuvasta ehkä huomaa, ettei Aamoksella ole häntää. Hieman outoa oli pidellä Aamosta sylissä ja hän sen vaistosi. Kiemurteli ja luikerteli vain pois.

Ragdoll
Miten ihanan pehmeä on ragdoll
Nyt Aamoksen emännällä on hieman toisenlainen ongelma. Oikeastaan olin vähän järkyttynyt, Aamos oli lihonut melkoisesti ja olikin aika painava pitää sylissä. Miten kissan saa laihtumaan? Kissankaan ei ole hyvä olla ylipainoinen.

Ragdoll
Löysimme yhteisen sävelen ja Aamos rauhoittui syliini
Siinä onkin kissojen emännälle haastetta. Jesse on vanha pappa omine terveysongelmineen  ja Aamos pitää laittaa laihdutuskuurille.

Mutta olipa ihana nähdä pitkästä aikaa. Kissat ovat rakkaita perheenjäseniä. Muistan, kun Jesse oli minun luonani pidempiä aikoja, Jesseä parempaa unilääkettä ei olekaan. Kun menee lämpimän ja pehmeän kissan viereen makaamaan, hetken kuluttua nukahtaa itsekin. Tutkitusti kissoilla, yleensä lemmikeillä, on positiivinen ja terapeuttinen vaikutus.

Aamosta voit seurata Instagramissa hänen omalla tilillään www.instagram.com/i_am_aamos

Koko kuluneen kesän, siis kaksi kuukautta, minä olen odottanut....Siis mitä?

KESÄLOMAA!!!  Vihdoinkin loma on vain muutaman päivän päässä, JES, JES! Tulevana perjantaina, heti kun pääsen töistä, auton keula kääntyy suuntaan: mökki  Taivalkoski. Ja mikä parasta, tulevaan viikonloppuun on ennustettu helteitä. 

Näissä loman odotuksen tunnelmissa, hyvää alkanutta elokuuta kaikille! Nyt nautitaan vielä lämmöstä, kun sitä riittää. Pimeät, lämpimät illat lyhtyjen valossa, mikäs sen mukavampaa.

Kiitos, kun luet blogiani ❤️! Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!    Päivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.