torstai 2. heinäkuuta 2020

Reissumuistelot Latviasta Riika ja Jurmala

Koronan jälkeen maailma alkaa hiljalleen avautumaan. Hiio hoi, astu siis laivaan, sekä Silja Line  että Viking Line  kuljettavat  sinut Latviaan Riikaan. Miltei täsmälleen vuosi sitten olin elämäni ensimmäistä kertaa Latviassa. Tässä postauksessa muistelen vuoden takaista reissua, toivottavasti saat vinkkiä omaa reissuasi  suunnitellessa.

Riika Latvia
Riika Latvia heinäkuu 2019
Vuosi sitten heinäkuun toinen viikko oli sateinen ja kylmä. Se oli harmillista, sillä Riika on kaunis kaupunki, olisi ollut mukava kävellä siellä enemmänkin. 

Miltä Riika näytti ensikertalaisen silmin, lue vuoden takainen postaukseni tästä.

Riika Latvia
Riga Zoo is a place worth visiting 

Oletko lähdössä Riikaan lasten kanssa? Vuosi sitten yksi tutustumiskohde meillä oli eläintarha, Riga Zoo. Vaikka me olimme liikkeellä miltei aikuisporukalla, kaikki seurueen jäsenet tykkäsivät paikasta. Eläintarhassa on niin paljon nähtävää, että sinne kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Lue eläintarhapostaus kokonaisuudessaan tästä.

Jurmalan hurmaa haluan kokea joskus uudelleen. Latvian reissulla olimme majoittuneet Jurmalassa. Minähän haaveilin koko pitkän talven 2019, että pääsen ihanalle rantalomalle Jurmalan kuuluisalle rannalle. Mutta haaveet eivät aina toteudu, sen olen elämässä oppinut. Heinäkuun toinen viikko 2019 oli tosiaan kylmä ja sateinen. Jurmalan rannalla oli myös kylmä tuuli. Koko postaus Jurmalasta on luettavissa tästä.

Riga Latvia Jurmala Beach
Jurmalan hurmaa kuuluisalla hiekkarannalla heinäkuu 2019
Toivottavasti nyt tänä kesänä ilmat suosivat matkailijoita sekä Riiassa että Jurmalassa. Viime kesän sateesta huolimatta tykkäsin molemmista paikoista, lämmin suositus siis Riikaan ja Jurmalaan.

Hyvää alkavaa viikonloppua Sinulle siellä ruudun takana!😊🦋

Ihanaa ja lämmintä lomaa lomalaisille ! 🌼🌻

Kiitos, kun luet blogiani ❤️!  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!         Päivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.