sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Monipuolinen lomakohde Rovaniemi sopii ihan kaikille

Pari päivää sitten koin todella iloisen yllätyksen. Löysin blogini Visit Rovaniemen sivulta, ❤️ Kiitos Visit Rovaniemi! Viime kesänä, 2019, sain tehdä mukavan yhteistyön Visit Rovaniemen kanssa. Yllätyin itsekin, kuinka monipuolinen lomakohde Rovaniemi on. Nyt alkavana kesänä todennäköisesti reissataan paljon suloisessa Suomessamme. Rovaniemi on silloin erittäin hyvä kohde, sieltä löytyy jokaiselle mielenkiintoista tekemistä.

Visit Rovaniemi
Lapland Safaris Keskiyön auringon elämys-veneretki Kotisaareen kesä 2019
Omalla Rovaniemen visiitillä sain nähdä ja kokea paljon mielenkiintoista. Mikä on se erittäin tärkeä asia, jonka voimalla jaksaa olla turistina? Tottakai hyvä sänky, kunnon yöunet ja erittäin hyvä aamupala. Nämä kaikki osa-alueet toteutuivat upeassa Arctic Light Hotellissa, lue tästä.

Kun olet Rovaniemellä, hanki Kulttuuripassi. Sillä pääsee kolmeen hienoon kohteeseen: Arktikumiin, Pilkkeeseen ja Korundiin. Juuri tämän postauksen on Visit Rovaniemi nostanut sivullaan esille, lue postaus tästä.

Saan olla hienossa seurassa Visit Rovaniemen sivulla   kuvakaappaus Visit Rovaniemen nettisivulta 

Kaikki kolme kohdetta, Arktikum, Pilke ja Korundi ovat mielenkiintoisia paikkoja. Tekemistä ja näkemistä riittää. Vinkki: varaa tarpeeksi aikaa.

Visit Rovaniemi
Pilkkeessä aikuinenkin innostuu ajamaan Outlanderilla
Mikä on se tilanne, kun aikuistakin jännittää? Kun kumma taika valtaa mielen keskellä kesää. Kahdenkeskinen juttutuokio Joulupukin kanssa, aikuinenkin löytää sen sisäisen lapsen itsestään. Kirjoitin seikkailustani Napapiirillä täällä.

Visit Rovaniemi
Joulun taikaa Joulupukin seurassa Napapiirillä Rovaniemellä
Upea kokemus oli myös Lapland Safariksen Keskiyön auringon elämys-veneretki. Tämän postauksen ensimmäinen kuva on siltä retkeltä, koko tarinan voit lukea tästä.
Jos nyt suunnittelet kesän reissukuvioita, Rovaniemeen voit tutustua kotisohvalta, klikkaamalla tästä. 

Vinkkejä Rovaniemelle kotisohvalta        kuvakaappaus Visit Rovaniemen nettisivulta 


Olen ylpeä, että blogini on päässyt näiden huippublogien joukkoon. Laitan tähän alle vielä linkit näihin muihin postauksiin.


Visit Rovaniemi
Vene lähdössä Kotisaaresta kohti kaupunkia Rovaniemi 2019
Näissä viime kesän reissumuisteloissa mentiin tällä kertaa. Jes, vihdoinkin meillä Oulussa on lämmin, ensimmäinen lämpöaalto tälle kesälle. Nyt pitää nauttia, alkukesän vihreys ja luonnon herääminen  on niin huumaavaa.

Aurinkoista ja lämpöistä sunnuntaita Sinulle😊! Kiitos, kun luet blogiani ❤️!
                                     Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!                               Päivi 

2 kommenttia:

  1. Rovaniemi voisi tosiaan olla hauska matkakohde. Tähän mennessä se on toiminut mulla vain pysähdyspaikkana matkalla lappiin. On se silti sen verran kaukana, että tuskin sinne pelkälle kaupunkilomalle tulee lähdettyä, mutta miksei siellä voisi viettää muutaman päivän aikaa samalla, kun lappiin matkustaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Mikko! Todellakin kannattaa pysähtyä Rovaniemelle useammaksi päiväksi. Minutkin Rovaniemi yllätti tosi positiivisesti. Aikaisemminkin en ollut käynyt juuri muualla kuin tietysti Napapiirillä. Toivotaan meille tänne Suomeen vilkasta kotimaan matkailukesää. 😊

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.