sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Lahjoitin itselleni Kurestoren piristyspaketin

*sisältää kaupallisia linkkejä Jos joku olisi vuosi sitten ennustanut, mitä tästä keväästä 2020 tulee, ei kukaan olisi uskonut. Tämä koronakevät ja kaikki sen mukanaan tuomat asiat, on ollut haastavaa aikaa. Muutama viikko sitten päätin, että tarvitsen piristystä. Ja niinpä piristin itse itseäni tilaamalla Kurestoren  piristyspaketin. Tilaamalla piristyspaketin tuen  suomalaista työtä sekä tuon esille suomalaisia tekijöitä.

Kurestoren verkkokauppa
Kurestoren piristyspaketti on saapunut
Mikä on Kurestore?

Kure on suomalaisten brändien näyteikkuna. Kurestoren kivijalkaliike on Oulussa Hallituskadulla ja tottakai Kurestorella on myös verkkokauppa. Valikoimien suomalaisista designbrändeistä löytyy vaatteet, asusteet ja kengät naisille, miehille ja lapsille. Kurestoressa on myös ihania sisustustavaroita.

Mitä Kurestoren piristyspaketti sisältää?


Marimekko Oikku Helle Visuals Tundra Natural
Helle Visuals ihana kissakortti on Kurestoren Piristyspaketissa
Ensimmäisenä paketista tulee esiin Helle Visualsin Ystäväni-kortti. Tilatessa on useampi suloinen eläinkortti tarjolla, joista voi valita. Minä tykkään kissoista, joten valinta oli tämä suloinen kissakortti. Yhden naisen yritys Helle Visuals sijaitsee Sotkamossa ja yrityksen arvoihin kuuluu paikallisuus ja ympäristöystävällisyys.

Marimekko Oikku Tundra Natural Helle Visuals
Tundra Natural koivu Saunatuoksu vie ajatukset kesään
Tundra Naturalsin Saunatuoksu koivu vei ajatukset ja mielen välittömästi kesään. Voi, tulisipa se kesä jo...Saunatuoksun kuivatut koivunlehdet ovat haudepussissa. Koivunlehdistä voi tehdä myös jalkakylvyn. Tundra Naturalsin tarina on syntynyt Lapissa, nykyään yritys sijaitsee Siilinjärvellä.

Näissä kaikissa kolmessa ylläolevassa kuvassa minulla on korvissa söpöt pinkit Oikku Kallas nappikorvakorut, tilaa *tästä. Kun tein tilausta, mielessäni oli tämä pusero ja neule ja se, kuinka hyvin Oikun korvakorut sopivat tähän kokonaisuuteen. Oikku Design on syntynyt yhden lappilaisen naisen haaveesta. Oikku Design sijaitsee Rovaniemellä, jossa kaikki korut valmistetaan käsityönä. Kurestoren Piristyspaketiin voit valita Oikku Designin korvakorut useammasta eri väristä.

Ja sitten mennäänkin ihan eri tyyliin, last but not least: Marimekko.

Marimekko Oikku Helle Visuals Tundra Natural
Kurestoren Piristyspaketissa on Marimekon mustavalkoinen Unikko hiuslenkki
Tämä Marimekon Unikko hiuslenkki on täydellinen pari vanhaan raitapuserooni. Aika harvoin tulee vain nostettua hiukset ylös, mutta nyt on ainakin hyvä syy, kun on uusi Unikko hiuslenkki.

Yllätä ystävä tai vaikkapa oma äiti Kurestoren Piristyspaketilla, voit tilata paketin menemään suoraan ystävän osoitteeseen. Piristyspaketti on kirjekuorikokoa ja tulee postiluukusta suoraan kotiin saakka.

Marimekko Oikku Tundra Natural Helle Visuals
Kurestoren Piristyspaketti

Minä piristin itse itseäni ja olen siis maksanut tämän paketin itse.

Tervetuloa oi ihana toukokuu! Kevät ja toukokuu on lempi vuodenaikani. Luonto ja me ihmiset heräämme eloon ja kömmimme ulos talvipesistämme. Toukokuu on hyvää aikaa luonnossa liikkumiseen, kun kaikenlaiset itikat ja sääsket eivät ole vielä häiriköimässä. Vaikka meillä on nyt monenlaisia rajoituksia, onneksi kuitenkin pääsemme vielä ulos liikkumaan.

Hyvää toukokuuta Sinulle ❤️! Kiitos kun luet blogiani ❤️!
                                                  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!         Päivi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.