perjantai 3. huhtikuuta 2020

Millainen kokemus on Hypoxi?

Aikaisemmin talvella näin paikallislehdessä ilmoituksen: "Varaa maksuton kokeilukerta, Hypoxi Design your body". Minuahan ei tarvinnut kahta kertaa houkutella, varasin siis ajan. Kävin Oulun Hypoxi Studiolla  maksuttomassa kokeilussa juuri ennen tätä koronaa.

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Mikä on Hypoxi? Hypoxissa yhdistyy kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine, joka kohdistetaan halutuille alueille. Tämä yhdistelmä mahdollistaa sen, että rasva palaa kehon ongelma-alueilla ja horisontissa siintää sopusuhtainen vartalo.

Minä kokeilin yhdistelmähoitoa, jossa ensimmäinen osuus suoritetaan makuulla "sukelluspuvussa" HDC-laitteessa.

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Siinä se odottaa, tyhjä sukelluspuku
Itse asiassa, en ole koskaan sukeltanut sukelluspuvussa, mutta tämä puku muistuttaa sukelluspukua. 

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Alkulämmittely HDC-laitteessa Hypoxi Oulu
HDC-laitteessa on kaksi vaihetta. Kun puku on puettu päälle, puvusta imetään kaikki ilmat pois. Olo on aika jännä, kuin olisi kääritty koko vartalo todella tiukasti pakettiin. 

Puvussa on 400 ilmakuplaa, jotka alkavat täyttyä ja tyhjentyä vuorotellen. Ensimmäisellä kerralla alkaa kutittamaan, tulee olo, kuin jokin pieni hiirulainen juoksee pitkin vartaloa. Tai voit kuvitella kuplamuovin, kun kuplat täyttyy ja tyhjenee ja se tapahtuu vartaloa vasten. Ilmakuplat aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. HDC-laitteessa lämmitellään 20 minuuttia ja voin sanoa, kun kupliin tottui, olo oli rentoutunut ja lämmin.

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Ilmnpainehame päälle ja menoksi Hypoxi Oulu
Varsinainen treeni olikin "kevyttä" pyöräilyä. Kuten pyöräilyssä muutenkin, varusteet pitää olla oikeat. Puin päälleni pyöräilyhameen.

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Tässä laitteessa rasvakertymät saavat kyytiä Hypoxi Oulu
Tässä pyöräilylaitteessa istutaan ja pyöräillään. Sillä välin hameen alla tapahtuu, nimittäin ali- ja ylipaine vuorottelevat. Välillä hame imeytyi vatsaan ihan kiinni ja välillä hame pompahti ihan ylös, kuten kuvassa. Alipaine stimuloi verenkiertoa ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkua kudoksiin. Ylipaine auttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. 

Pyöräily tapahtuu matalalla sykkeellä, mikä auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilla vapautuvaa rasvaa. Vaikka kuvassa hymyilyttää, pyöräily oli siinä paineiden jatkuvassa vaihtelussa yllättävän raskasta.

Hypoxi Oulu sijaitsee Torikadulla varaa maksuton konsultaatio
Voit pyöräillä myös makuuasennossa Hypoxi Oulu
Tässä makuulaitteessa myös pyöräillään. Tämä laite sopii henkilölle, jolla syke nousee helposti korkeaksi. Laitetta käytetään hyvin tuloksin myös lipedeman hoitoon.

Totuus on kuitenkin se, että mikään laite ei yksistään laihduta ja poista kertyneitä rasvoja ja selluliitteja. Hypoxin tueksi tarvitaan terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, mutta kyseessä ei ole mikään dieetti. Hypoxi-ohjaajalta saat ruokaohjeet.

Tällä hetkellä elämme poikkeustilassa, yritykset taistelevat olemassaolostaan ja tarvitsevat tukeamme. Moni yritys on muuttanut aukioloaikojaan, netistä löytyy viimeisin tieto. Ensimmäisenä ei tällä hetkellä ole mielessä vartalon muokkaaminen, mutta elämä jatkuu. Sitten, kun tulee se hetki, että haluat muokata vartaloa, Hypoxi on yksi vaihtoehto. Maksuttoman konsultaation voit varata tästä.

Juuri nyt, pysytään terveinä, pysytään kotona, huolehditaan toisistamme ❤️.

Kiitos, kun luet blogiani ❤️, lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!           Päivi

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen juttu. En kyllä oikein jaksa uskoa tällaisiin ulkoapäin tuleviin laihdutuskeinoihin. Mutta voipi olla ihan hyvänä tukena. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! 😊 Itsellenikin Hypoxi oli ihan uusi, mutta mielenkiintoinen kokemus. Liikunnan tukena tarvitaan aina ruokavalio, näinhän se on. Mukavaa viikonloppua Sinulle myös!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.