sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Esittelyssä kosmetiikkasuosikit millaista kosmetiikkaa käytän?

*sisältää kaupallisia linkkejä  Blogini pääaiheet, kulttuuri ja matkustus ovat juuri nyt tauolla. Tabletin uumenista löysin kuvasarjan, jonka olen ottanut viime kesänä. Otin mukaan lempikosmetiikat ja kävelin 200 metriä lähimmälle uimarannalle. Esittelyssä kosmetiikkaa, jota käytän päivittäin.

Hiukset Joico Moisture Recovery Hair Spray L'oreal Magic Retouch

L'oreal Magic Retouch värisuihke
Tärkeimmät pääasiat Joico Moisture Recovery Hair Spray  L'oreal Magic Retouch
Hiukseni ovat ärsyttävän sähköiset ja lentävät milloin mihinkin suuntaan. Joicon hairspray kosteuttaa hiuksia ja pitää ne "aisoissa". Tässä vaiheessa elämää alkaa tuo lopullinen hiusväri väkisinkin puskea esiin. Nopeaa apua tilanteeseen saa L'orealin Magic Retouch värisuihkeella, tilaa *tästä. Pidennän värjäysväliä käyttämällä tätä värisuihketta. 

Kasvot Garnier Micellar Cleansing Water 

Garnier Micellar Cleansing Water
Garnierin Micellar Cleansing Water on tehokas puhdistaja
Olen tykästynyt tähän Garnierin miselliveteen. Sillä on helppo puhdistaa koko kasvojen alue. Käytön jälkeen kasvoja ei tarvitse huuhdella, misellivesi saa jäädä kasvoille. Miselliveden voit tilata *tästä.

Kasvot ja vartalo Biotherm, Bellavita, Lumene

Lumene
Vartalon ja kasvojen hoitoon Biotherm, Bellavita ja Lumene
Iho kaipaa kosteutusta, vartalon hoitoon olen käyttänyt tätä Biothermin Lait Corporel kosteusvoidetta. Kuvassa pieni matkakoko. Tässä tuotteessa pidän erityisesti sen tuoksusta, mieto sitrus. Tuoksun myötä siirryn ajatuksissani välittömästi johonkin, missä sitruunapuut kukkii....

Bellavita taas on ihan klassikko. Miten sinun dekolteesi voi? Jälleen totean, että tässä vaiheessa elämää tuo dekoltee alkaa olla so last season...Mielellään sitä pitää ei niin avaria kaula-aukkoja. Dekolteen alueelle Bellavita on sopivan rasvainen tuote, jota käytän joka päivä.

Lumenen peitepuikko on aina mukana. Ei koskaan voi tietää, milloin se kriisi iskee....

Kasvot Eko Vista Castor Oil Lumene Nordic Hydra Day Fluid SPF 30 UVB

Lumene
Hyvinvointia ripsille risiiniöljyllä
Silmät on sielun peili ja katsetta voi tehostaa kauniilla ripsillä. En ole lähtenyt mukaan ripsilisäkevillitykseen. Sen sijaan laitan pumpulipuikolla joka ilta ripsille risiiniöljyä, mikä vahvistaa ripsiä. Kuva on viime kesältä, nykyisin saman merkin pullon ulkonäkö on uusiutunut.

Aurinko on ihon pahin vihollinen. Heti, kun aurinko alkaa enemmän paistamaan, siis juuri nyt, alan käyttämään tätä Lumenen kosteuttavaa päivävoidetta, jossa on suojakerroin 30, tilaa *tästä.

Vartalo Aco Caring Shower Oil 


Aco Caring Shower Oil
Aco Caring Shower Oil vartalon hellävaraiseen pesuun
Tykkään tästä Aco Caring Shower Oilista. Öljy puhdistaa ja kosteuttaa sekä palauttaa iholle sen oman rasvatasapainon. Iho jää suihkun jälkeen miellyttävän tuntuiseksi.

Jalat Naturel jalkavoide


Naturel Bamboo jalkavoidetta saa Prismasta
Bamboo naturel Foot Lotion pitää jalat kunnossa
Minulla jalkapohjat on olleet kuivat ja jonkin verran on ollut halkeilua. Olenkin opetellut jalkarutiinin. Pesen jalat joka ilta ja sänkyyn mennessä rasvaan tällä jalkavoiteella. Voide imeytyy nopeasti ja jalkapohjat pysyvät kunnossa.

Kuvia katsellessa palaan ajatuksissani viime kesän aurinkoisiin päiviin. Väistämättä tulee mieleen lähestyvä kesä, millainen se tulee olemaan, onko korona jo ohitse? Sitä me emme vielä tiedä. Otetaan ja eletään päivä kerrallaan. Pysytään terveinä, pysytään kotona ja pidetään toisistamme huolta ❤️.

Kiitos, kun luet blogiani ❤️, lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!

Mukavaa palmusunnuntaita! 🐣🐤🐥🐇                    Päivi


2 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja tuo Lumenen voide ja Garnierin micellar on ihan mielettömän hyvä ja vakiokäytössä. Kauniit kuvat. <3

  Sydämellistä viikon jatkoa ja pääsiäistä ja pysy terveenä Päivi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tämä on haasteellista aikaa, kun omat pääaiheet ovat tauolla. Onneksi täältä tabletin uumenista löytyi pelastus. Hyvää pääsiäistä Sinulle myös!

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊