sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Toimiiko Oulussa ruokaostosten kotiinkuljetus?

Suositus on, kuten Sauli Niinistökin totesi: pidetään fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä. Pysytään kotona, suojellaan toisia ja itseämme. Jossain vaiheessa voi tulla tilanne, että  ruokakaapit tarvitsevat täydennystä. Jos ei itse jostain syystä kykene asioille tai halua lähteä liikkeelle, miten ruokaostokset sitten järjestyvät.

Prisma ruoan verkkokauppa

Joku siellä ruudun toiselle puolella saattaa miettiä, toimiiko Oulussa ruokaostosten kotiinkuljetus. Teen tähän listauksen ruokaostoksia kuljettavista yrityksistä, lista ei suinkaan ole täydellinen, varmasti on muitakin toimijoita. Toivottavasti tästä listasta on kuitenkin apua.

1. Prisma Limingantullin Kauppakassi ruokakauppa Foodie.fi.
          - voit noutaa ruokaostokset lokerosta tai ne tuodaan sinulle kotiin saakka.

2. Sokos Herkku Oulu verkkokauppa
          -  Sokos Herkun ruoan verkkokauppa on myös Foodiessa. Hieman hämäävästi sivulla on isosti teksti S-market. Valitse kaupaksi Sokos Herkku Oulu. Sokos Herkusta voit noutaa tilaamasi tuotteet tai valita kuljetuspalvelun.

2. K-ryhmän ruoan verkkokauppa Oulussa
          - K-ryhmällä on myös toimiva ruoan verkkokauppa Oulussa, voit noutaa ruokaostokset tai ne tuodaan sinulle kotiin

3. Wolt toimii myös Oulussa, Wolt toimittaa ravintolaruokaa kotiovelle saakka.

4. Foodora on toinen firma, mikä  toimittaa ravintolaruokaa kotiovelle saakka.

Prisma Limingantullin Kauppakassi ruokakauppa Foodie.fi

5. Ekamarket.com on Oulun alueella toimiva ruoan verkkokauppa. Ekamarket.com toimittaa ruokaostokset nopeasti kotiin tai työpaikalle. Ekamarket.com on lähiaikoina laajentumassa Helsinkiin.

6. Ruokaakotiin.com on uusi sivusto, johon on kerätty tiedot niistä ruokapaikoista, jotka kuljettavat ruokaa kotiin tai josta voi noutaa ruokaa. 

Prisma Limingantullin Kauppakassi ruokakauppa Foodie.fi


7. Oulun ravintolakortteli (= Ravintola Rauhala, Tuba food&Lounge, Voimala) on avannut ruoan verkkokaupan, josta saa ruokaa, mm. Tuban suosittuja kotiruokalounaita, kotiinkuljetuksella.

8. Ruokaboksi toimittaa valitsemasi reseptin ja siihen laadukkaat raaka-aineet suoraan tuottajilta kotiovelle saakka.

9. Otaxi, oululainen taksifirma on aloittanut Kauppakassi- ja noutoruokapalvelun. Otaxi käy sinun puolestasi ruokaostoksilla ja tuo ostokset kotiovelle.

Tämä juttu on julkaistu 29.3.2020. Tilanne elää koko ajan, tulee ehkä uusia toimijoita. Jos kaupassa käynti huolestuttaa ja mietit, toimiiko Oulussa ruokaostosten kotiinkuljetus, toivottavasti saat tästä jutusta vinkkiä.

Ruoasta puhuttaessa palaan hetkeksi muistoihin viiden vuoden taakse.

Prisma Limingantulli ruoan verkkokauppa Foodie

Noin viisi vuotta sitten olin lomalla Roomassa. Muistan tämän ravintolan kuin eilisen päivän. Ulospäin aika vaatimattoman näköinen ravintola, mutta mitä ihania herkkuja siellä olikaan. Vielä joskus, kun tämä korona on ohitse, haluan palata ikuiseen kaupunkiin, Roomaan.

Tänään on siirrytty kesäaikaan, olethan muistanut siirtää kellot?

Kiitos, kun luet blogiani! ❤️ Juuri nyt me kaikki tarvitsemme tsemppiä ja voimavaroja, että selviämme tästä kriisistä. Ja mehän selviämme! ❤️

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️                                     Päivi


6 kommenttia:

 1. No huh, onpas Roomassa ollut melkoiset herkut tarjolla. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, haikeudella muistelen Rooman herkkuja. Ehkä vielä joskus pääse Roomaan...😊

  VastaaPoista
 3. Hyvä kyllä, että on noita ruokaostosten kuljetuspalveluita. Näyttää herkulliselta ruualta kuvassa. Joskus itsekin kun jossain matkustellut, mennyt ravintolaan joka ulkospäin näytti vaatimattomalta, mutta oli niin herkullista ruokaa. https://www.mikamakilaoy.com/lavettikuljetukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kyllä todellakin juuri nyt on hyvä asia, että meillä on Oulussakin useampi ruoan verkkokauppa. Reissatessa olen itsekin huomannut saman, vaatimattoman näköinen ravintola tarjoilee ihanaa ruokaa. Joskus ulkoisesti hieno paikka taas on tuottanut ruoallaan pettymyksen. Mukavaa viikon jatkoa Sinulle! 😊

   Poista
 4. Kiva, että nykyään saa niin monia juttuja suoraan kotiin kuljetettuna. Tämä korona-aika on varmaan aika haastavaa aikaa kuljetusliikkeille ja muutenkin yrityksille. Kuljetusten ja tilausten määrä on varmaan kasvanut. Itsekin on tullut tilailtua vähän sitä sun tätä täällä Oulun seudulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini 😊. Olen samaa mieltä, kyllä helpottaa suuresti arkea ja säästää aikaa, kun saa toimituksen suoraan kotiin. Varsinkin nyt, kun jokaisen pitäisi vältellä kontaktien määrää.Mukavaa joulun odotusta!

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.