perjantai 27. maaliskuuta 2020

Mitä tehdä kotona? 5 vinkkiä kotoiluun

Tämä aika, jota nyt elämme on käsittämätön, poikkeuksellinen. Monta kertaa olen sanonut itselleni: Milloin minä herään tästä painajaisesta. Erikoisen tilanteesta tekee se, että olemme kaikki samassa painajaisunessa, jolle ei ihan heti näy loppua. Oman blogini pääaiheet, kulttuuri ja matkustus, ovat nyt tauolla. En ole kuitenkaan jättämässä blogia jäähylle, vaan kirjoitan nyt muista aiheista.

Joko siellä kotona alkaa tekemiset olla vähissä? Mitä tehdä kotona? Tässä minun 5 vinkkiä kotoiluun.

Laita kasvoille Kocostar Black Happy Mask
Naamiohuvit alkakoon
Vinkki 1. Hemmottele itseäsi naamioilla

Kosmetiikkahyllyyn on kertynyt näitä kangasnaamioita, jotka vielä odottavat käyttöä. Tuumasta toimeen. Ensimmäisenä vuoron sai Kocostarin Black Happy Mask.

Kokeile Kocostarin Black Happy Mask
Hurjan näköinen Kocostar Black Happy Mask
Tästä kuvasta sen verran kommenttia, näytin tätä siskolleni, ennen kuin laitoin kuvan tänne blogiin. Siskoni kommentoi: "Hui, tuota pelkää jo Teppoki". Selvennys, Teppo on siskoni labradorinnoutaja. Mutta ei syytä pelkoon, naamio oli itse asiassa hyvä kokemus. Kasvoille jäi raikas ja puhdas tunne ja naamio pysyi hyvin paikallaan.

Kokeile Garnier Skinactive Tissue Mask Moisture bomb
Seuraavaksi kokeilussa Garnier Skinactive Tissue Mask Moisture Bomb
Kokeile Garnier Skinactive Tissue Mask Moisture Bomb
Naamio ja narssissit
Garnierin naamio oli minun kasvoille liian suuri, siihen jäi ylimääräistä. Naamio oli, kuten nimikin sanoo, aika kostea. Mutta, kun olin pitänyt naamiota kasvoilla sen 15 minuuttia, kasvot tuntuivat ihanan pehmeältä ja kosteutetulta.

Vinkki 2. Lukeminen kannattaa aina


Diana Gabaldon
Written in my own heart's blood by Diana Gabaldon 
Diana Gabaldon on suosikkikirjailijani ja kirjahyllystä löytyy melkoinen määrä hänen kirjojaan. Kaikki muut olen lukenut, paitsi tätä. Tässä on itselleni projekti, kirja on englanninkielinen, samalla saa haastetta kieliosastolle. Seuraatko Outlander-sarjaa? Sehän tulee keskiviikkoisin ja armoton fani kun olen, katson tietysti joka jakson.

Vinkki 3. Jumppaa kotona

Jumppaa kuminauhajumppa
Pakarat kuntoon minikuminauhalla
Jostain on tarttunut mukaan kuminauha ja jumppaohjeet. Ja nyt ne löytyivät "sekalaista" laatikosta. Arvatkaa, montako kertaa olen tehnyt tämän jumpan? Vastaus nolla kertaa. Vielä ehtii saada "tarakan" kesäkuntoon, aloitan siis kuminauhajumpan.

Vinkki 4. Järjestä asiapaperit kuntoon

Kuinka paljon minullakin on esimerkiksi vakuutusasiakirjoja vuodelta nakki ja pottu ja kaikkea muuta paperisälää. Kaikki on vain laitettu laatikkoon. Nyt on aikaa käydä kaikki paperit läpi ja jättää vain ajankohtaiset ja tärkeät paperit mappiin.

Vinkki 5. Katso huumoria ja hömppää

En ikinä olisi uskonut, mutta tykkään ohjelmasta nimeltä Masked Singer. Juuri tähän tilanteeseen tarvitsemme kevyttä viihdettä, joka on hetken pakoa todellisuudesta. Hauskaa arvailla, ketä on maskien takana. Tykkään myös juontajasta, Ile Uusivuoresta, mukavaa, kun viihdeohjelmissa on tuoreita kasvoja eikä aina samoja juontajia.

Tammikuun Arabiemiraattien reissulla kävin Ras al Khaimanissa Daiso Japan-kaupassa. Siellä oli japanitavaraa joka lähtöön. Mukaan tarttui nämä jalkakääreet, jotka vielä odottavat kokeilua. Taidanpa huomenna katsoa Masked Singeriä kääreet jaloissa ja silmänaamio silmien ympärillä.

Daiso Japan Feet care
Daiso Japanin jalkakääreet odottavat vielä kokeilua
Tässä minun vinkkejä kotoiluun. Mitkä ovat sinun kotoiluvinkit?

Kaikesta tästä koronahässäkästä huolimatta kevät etenee hurjaa vauhtia ja muutaman päivän kuluttua vaihdamme jälleen kesäaikaan.

Pidetään fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä ❤️!
Kiitos, kun luet blogiani❤️!   Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat❤️!
                                                                                                                                  Päivi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.