maanantai 2. joulukuuta 2019

Silmäaseman 100 päivän tyytyväisyystakuu yllätti minut

Helmikuussa 2019 hankin uudet silmälasit, joiden kehys on ihana kukkainen Kate Spade. Pidän väreistä ja kukista ja ihastuin näihin kehyksiin heti.

Heli Suutari kustannus Atena
Kaikki kääntyy hyväksi-kirjan kirjoittaja Heli Suutari ja minä huhtikuu 2019
Ensimmäiset kuukaudet Kate Spaden kanssa sujuivatkin hyvin. Mutta sitten alkoivat vaikeudet, minulla oli jatkuvasti päänsärkyä ja puristavaa tunnetta. Kävin aika monta kertaa Silmäasemalla. Lasien  aisoja muokattiin useaan kertaan, laseihin laitettiin nenätyynyt. Kaikista korjaustoimenpiteistä huolimatta tilanne ei parantunut.

Kate Spade kehys malliston kaunis kukkainen silmälasikehys
Minulla tuli leukaluuhun armoton särky, luulin, että hammasta jomottaa. Kävin hammaslääkärissä, kaikki oli hammasosastolla kunnossa, reikiä nolla. Kunnes itse tajusin, silmälasien puristus säteili korvan takaa leukaluuhun asti ja aiheutti kipua.

Kun silmälasit eivät ole sopivat, mitä on tehtävissä?

Olin siinä tilanteessa, että elokuussa menin Silmäasemalle ja sanoin, etten kertakaikkiaan enää voi pitää näitä laseja. Kaikkia konsteja on kokeiltu, mutta rillit vain puristavat. Silmäaseman myyjä kertoi, että Silmäasemalla on tyytyväisyystakuu. Ellei asiakas jostain syystä ole tyytyväinen silmälaseihin, ne voidaan vaihtaa uusiin 100 päivän kuluessa silmälasien luovutuksesta.

Olin aivan kauhuissani, 100 päivää oli mennyt umpeen, silmälasien luovutuksesta oli mennyt jo noin 160 päivää. Minä en ollut lukenut papereita ja jos myyjä olikin asiasta sanonut, se oli mennyt minulla ihan totaalisesti ohi.

Ted Baker silmälasikehys on tyylikäs ja elegantti
Uudet silmälasit Ted Baker-kehyksellä
Sain kun sainkin silmälasini tyytyväisyystakuuseen. Valitsin uudet saman hintaluokan kehykset. Nämä uudet silmälasit ovat Ted Baker-kehyksellä. Hyvin on silmälasit toimineet, ei purista eikä kiristä, nenään ei jää painaumia. Olen tosi tyytyväinen näihin laseihin. Kaiken lisäksi Ted Baker on brändi, josta pidän.

Aikuisen naisen tyyli on värikäs
Ted Baker-malliston silmälasikehykset ovat ihanan kevyet
Kiitos Silmäasema joustavasta ja hyvästä palvelusta. Tästä opin ainakin yhden asian, aina kannattaa mennä kysymään, niin asiat kyllä selviää. Huomio! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan minun omakohtainen kokemukseni Silmäasemalta.

Vaikka tuossa jokin postaus aikaisemmin kerroin selviytymiskeinoja marraskuuhun, täytyy myöntää, että syksy on ollut haastava. Vähän joka rintamalla on saanut olla sammuttamassa tulipaloja. Tuntuu, että ei ole ole fiilistä kirjoittaa postauksiakaan. Mutta nyt alkaa näkyä valoa tunnelin päässä, täällä olen.

Mukavaa itsenäisyyspäivää Sinulle! 🇫🇮  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.