sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joulupuu on rakennuttu Joulu saa tulla

Meillä on joulu! Olin eilen aika rankan päivän töissä ja töiden jälkeen tapahtui ihme. Tulin kotiin ja sain jostain virtaa alkaa siivoamaan. Tein viikkosiivouksen ja sen jälkeen kotimme sai jouluasun. Innostuimme koristelemaan joulukuusen ja laittamaan muutkin joulukoristeet paikoilleen. Joulu saa tulla!

Joulukuusi vuosimalli 2019

Joulupuu on rakennettu joulu on jo ovella


Siinä se on, joulukuusi tuomassa joulutunnelmaa kotiin. Joulukuusessa on kahdenlaisia koristeita: kaupasta ostettuja, joilla ei ole tunnearvoa sekä koristeita, joihin liittyy muistoja. Haluan kertoa teille muutamien koristeiden tarinat.

Empire State Building New York 

Empire State Building New York
Empire State Building on unohtumaton kokemus
Empire State Building on tuttu niin monista elokuvista, mm. lempijouluelokuvasta Uneton Seattlessa. Empire State Buildingin ja sen unohtumattoman ensi kerran  tunteen voi kokea vain kerran. Maisemat ovat huikaisevat, hoin itselleni, olenko oikeasti täällä. Mutta kyllä se oli todellista. Muistoksi jäi monta, monta valokuvaa sekä Empire State Buildingin matkamuistomyymälästä ostettu joulukuusenpallo.

Lady Liberty New York 

Vapauden patsas
Lady Liberty New York 
Samanlainen huikaiseva uskomaton tunne valtasi minut myös Vapauden Patsaalla. Olenko oikeasti täällä. Tunnekuohuun liittyi myös sukuhistoriaa, isovanhempieni vanhemmat ovat olleet siirtolaisina Amerikassa ja purjehtineet myös Vapauden patsaan ohitse. Nyt tämä joulupallo on mukava muisto käynnistä Vapauden Patsaalla. Uskomatonta, että New Yorkin reissusta tulee tammikuussa jo kaksi vuotta, mihin aika menee.

Valaiden katseluretkellä Akureyrissä Islannissa 


Go whale watching
Muisto Akureyristä Islannista Valaiden katseluretkeltä
Vuosi sitten syksyllä tyttäreni oli yliopistovaihdossa Akureyrissä Islannissa. Päätin, että sinne haluan itsekin matkustaa, kun on "oma paikallisopas". Islannin reissu oli ihana, paljon nähtiin ja koettiin. Paras muisto on valaiden katseluretki tyrskyävässä vuonossa. Laiva keinui niin, että oikeasti pelotti. Räntää tuli vaakatasossa ja oli kylmä. Mutta kaikki tämä unohtui, kun näki ensimmäistä kertaa valaan puhaltavan ilmaa. Uskomaton tunne, taisinpa ihan liikuttua ja tirauttaa muutaman kyyneleen. Se, että sain jakaa tämän hetken mieheni ja tyttäreni kanssa teki hetkestä erityisen. Valasreissusta voi lukea tästä lisää.

Swarovski kristalliset joulukoristeet


Swarovski kristallikoriste
Swarovski joulukoriste on kaunis vuodesta toiseen
Swarovski

Nämä Swarovski joulukoristeet ovat muistoja aikaisemmalta työuralta. Swarovski julkaisee joka vuosi uuden vuosikoristeen. Nämä kristallit ovat vuosilta 2006 ja 2008. Jos katsot tarkkaan alempaa tähteä, huomaat että se on mennyt rikki. Siinä kävi niin, että meidän kissamme Jesse kiipesi joulukuuseen ja kyllä, koko kuusi kaatui. Siinä rytäkässä meni myös toinen kristalli rikki. Silloin harmitti tosi paljon, mutta näin syntyy muistoja.

Irish Angel from Dublin


Enkeli
Greetings from Dublin Ireland
Uusin koriste joulukuusessa on elokuussa Dublinista ostettu enkeli. Tämän enkelin mukana tuli runo, jonka myötä haluan toivottaa juuri Sinulle hyvää joulua! ❤️🎄🎁

Kiitos Sinulle, kun luet blogiani! ❤️
Kiitos niille tahoille, joiden kanssa olen saanut olla yhteistyössä! ❤️

                                                May you always walk in sunshine,
                                                May you never want for more.
                                                And May Irish angels rest their
                                                wings right beside your door.

                                                                                           Päivi

2 kommenttia:

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.