sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Ril'sin ajaton tyyli on aina muodissa

Noin kuukausi sitten tein pari hyvää kirpparilöytöä. Olen varmaan aikaisemminkin kertonut, että hankin suurimman osan käyttövaatteistani kirpputoreilta.  Saanko esitellä: Ril's paitis ja jakku!

Ril's raitapaitis

Ril's on suomalainen vaatebrändi
Ril's raitapaitis piristää harmaankin päivän
Ril's
Ril's raitapaitis on juuri sopivan pituinen ja mallinen
Ihastuin tähän raitapaitikseen heti. Hintakaan ei päätä huimannut, 5 euroa. Paita on mitoiltaan ja malliltaan juuri minulle sopiva. Aika harvoin löydän ihan täysin istuvaa paitista, mutta tämä on sellainen.

Ril's beige jakku

Ril's jakun pariksi sopii hyvin Kalevala Korun Kosmos-sarjan korut
Ril's jakku on monikäyttöinen joko ihan jakkuna tai aluspuseron kanssa avoimena
Ihastuin heti myös tähän jakkuun, mikä maksoi kokonaista 8 euroa. Olinkin jonkin aikaa etsinyt juuri tämän mallista, lyhyttä jakkua.

Minulle ei ole mitään merkitystä sillä, onko joku vaate juuri nyt muodissa. Hankin vaatteet sillä perusteella, mistä itse pidän. Silläkään ei ole merkitystä, kuinka vanhoja ja minkä vuoden mallistoista esimerkiksi nämäkin vaatteet ovat. Takavuosina täällä Oulussa eräs vaatekauppias totesi, että "tyyli on aina muodissa". Ja juuri näin se on.

Ril'sin vaatteissa yhdistyy ajaton tyylikkyys, hyvä hinta-laatusuhde sekä hyvä istuvuus. Laadukas vaate myös kestää pitkään.

Ril's
Ril's on ajaton ja tyylikäs vaatebrändi aikuiselle naiselle
Ril's
Ril's mallistosta löytyy vaatteet niin arkeen kuin juhlaan
En ole vielä käynyt Triplassa. Luin juttuja uusista vaateliikkeistä, joissa mallistot vaihtuvat jopa kahden viikon välein. Minusta, joka ostan vaatteet pääasiassa kirppareilta, tuollainen tuhlaus tuntuu käsittämättömältä. Mihin ihminen tarvitsee kahden viikon välein vaihtuvaa mallistoa?

Ilmasto- ja ympäristöasioista puhutaan juuri nyt paljon. Luulenpa, että tuollainen kahden viikon välein vaihtuva mallisto ei todellakaan säästä luonnonvaroja. Minkälaisen viestin nämä vaateliikeet antavat ihmisille..... Mutta jokainen tekee omat valintansa, minun valintani ovat kirpparit.

Hei, tänään on marraskuun 24.s päivä, vain kuukausi jouluun! Ei mitään stressiä, joulu tulee jokaiselle ja jokainen viettää omanlaisensa joulun. 🎄🎁🎀💖

Mukavaa sunnuntaita Sinulle! Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.