sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Aikuisen naisen syystyyli on räiskyvän värikäs

Saanko esitellä, paras kirpparilöytöni ikinä: Desigualin kirjava ja pörröinen takki. Viime heinäkuussa olin kirpparikierroksella tyttärien kanssa. Iskin silmäni tähän takkiin, vanhin tyttäreni sanoi heti: Voi ei, et kai sinä TUOTA TAKKIA aio ostaa? Johon minä sanoin, että todellakin tämä takki lähtee mukaan.

Desigual takki
Esittelyssä nyt Aikuisen naisen värikäs syystyyli
Millainen on minun tyylini?

Tykkään toisinaan pukeutua räväkästikin, toisinaan hillitysti, toisinaan minua ei erota seinätapetista 😂. Tyylini, myös syystyyli, koostuu kirpparilöydöistä, kauppojen aletangojen löydöistä sekä muutamista ihan täydellä hinnalla ostetuista vaatteista.

Syystyylin kulmakivi on värikäs ja pörröinen Desigual-takki

Desigual takki Kuutar korvakorut
Värikäs ja pörröinen Desigual-takki piristää harmaata päivää
Halonen vaateliike
Desigual on värien ja kuosien ilotulitusta parhaimmillaan 
Tämä takki löytyi tosiaan kirppikseltä, Järkikirppikseltä Oulusta. Käyn aika usein kirpparikierroksella, Järkikirppis on mielestäni Oulun paras kirppis.

Aikuisen naisen syystyylin laukku ja kengät

Cath Kidston
Tuliainen Irlannista Cath Kidston laukku
En yleensä reissuilla harrasta shoppailua. Dublinissa, pääostoskadulla, oli Cath Kidston-liike. Sinne oli pakko poiketa, laukkuhan sieltä lähti mukaan. Laukku on hyvä, tukeva, materiaali kestää myös kosteutta.

Remonte soft kengissä on kiilakorko
Ihanat kiilakorkokengät syys- ja kevätsesonkiin
Nämä kengät löysin täältä Oulusta Sokokselta. Olen huomannut, että ryhti pysyy paljon parempana ja kannan itseni paremmin, kun kengissä on kantaa. Ballerinat ovat minulle kauhistus, eikä minulla olekaan yksikään ballerinoja.

Ihana bloggaajakollega Siri Still Life-blogista

Still Life Kultturellimatkalaukussa
Bloggaajakollegat Still Life Siri ja KultturelliMatkalaukussa Päivi
Jos nyt lukijani siellä ihmettelet näitä ihanan hyvälaatuisia kuvia, niin...En ole ostanut järjestelmäkameraa enkä uutta puhelinta. Sen sijaan minulla oli bloggaajatreffit Still Life-blogin Sirin kanssa. Sirillä on huippuhyvä kamera ja myös taito ottaa hyviä kuvia.

KultturelliMatkalaukussa Still Life
Ihanat naiset Oulusta Päivi KultturelliMatkalaukussa-blogista ja Siri Still Life-blogista 
Oli mukavaa rupatella ja vaihtaa ajatuksia bloggaamisesta. Huomaan, että kaipaan vertaistukea. Vain toinen samassa tilanteessa oleva voi täysin ymmärtää, mistä puhun. Kiitos Siri juttutuokiosta ja ihanista kuvista!

Hei lukijani, mikä on sinun paras kirppislöytösi? Olen nyt alkavalla viikolla tulossa sinne isolle kirkolle Helsinkiin, voitko suositella sieltä jotain kirpputoria.

Kääriydytään vilttiin sinne sohvalle, poltetaan kynttilöitä, lähdetään salille/lenkille, mitä ikinä Sinä sitten teetkin, mukavaa  syyspäivää juuri Sinulle!

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

2 kommenttia:

 1. Oi miten mahtava löytö😍Väriä elämään on oma motto myös. Ja toi laukku😍kade🤗

  Kivaa iltaa😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Tiia! Väriä elämään, sitä tarvitaan etenkin, kun syksyn harmaus ja pimeys painavat päälle. Mukavaa uutta viikkoa! 😊

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.