sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Tunnelmia Elä&Nauti Tykkää &Tuhulaa 2019-messuilta

Yhteistyössä Pohjois-Suomen messujen kanssa, lippu saatu, sain käydä Elä&Nauti Tykkää &Tuhulaa-messuilla. En ole koskaan aikaisemmin käynyt näillä messuilla, joten tämä oli ihan uusi kokemus. Ja mikä kokemus, viihdyin messuilla 6 tuntia. Siellä oli niin paljon mielenkiintoista nähtävää, kuultavaa ja koettavaa. 

Haastattelut ja puheenvuorot

Jorma Uotinen

Jorma Uotinen
The one and only Jorma Uotinen
Messualueella on kolme tapahtumalavaa: päälava, workshop ja runaway. Jokaisella lavalla on ohjelmaa koko ajan. Jorma Uotista en ole aikaisemmin nähnyt livenä. Mikä puhuja! Jorma on karismaattinen, hauska, rohkea ja ottaa yleisönsä. Messuilla Jorma Uotinen oli Kansallisen senioriliiton vieraana. Hän on mukana Senioriliiton Rohkeasti Seniori-hankkeessa. Jorma Uotisen tarinoita omasta elämästään olisi voinut kuunnella vaikka kuinka kauan.

Emilia Vuorisalmi

Emilia Vuorisalmi
Doc Emilia    Emilia Vuorisalmi 
Doc Emilia kertoi hyvin ymmärrettävästi rakkaushormoneista. Miten rakkaushormoneista vai saada hyvää oloa jokaisessa elämäntilanteessa, oletpa parisuhteessa tai sinkku. Jokaisen pitäis myös miettiä, mikä ihmiselle itselleen on elämässä oikeasti tärkeää ja mistä hän nauttii.

Erja Häkkinen

Erja Häkkinen
Eja Häkkistä haastattelee Auli Lukkarila
Erja Häkkistä oli mielenkiintoista kuunnella. Hän kertoi elämästään, miten tie vei nuorena maailmalle ja miten hän yhä edelleen on sillä tiellä. Erjaa ankkuroi yhä enemmän Suomeen kosmetiikkabisnes, sillä alkuvuodesta hän osti osuuden Camilla Aho Oy:stä. Yritys tuo Suomeen mm. Diego Dalla Palma ja RVB LAB-kosmetiikkatuotteita.

-417 Kosmetiikkaa

Minus -417 apteekkisarja
Meikkitaitelijan käsittelyssä
Minus--417  apteekkisarja
-417 sarjan mineraalit ovat peräisin Kuolleesta Merestä
Minä en sano ei, jos on mahdollisuus päästä meikattavaksi. Ihan uusi kosmetiikkasarja minulle on -417. Brändin tuotteet perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin, jotka ovat peräisin Kuolleesta Merestä. Mukava kokemus oli istua meikattavana. 

Neurosonic

Kokeile Neurosonicia
Neurosonic parantaa unen laatua
Kokeile Neurosonicia se rentouttaa lihakset
Maski silmille, painopeitto päälle ja rentoutus voi alkaa
-417 pisteen vieressä on Neurosonic esittelypiste. Pitihän sitäkin kokeilla, sain rentoutua 10 minuuttia. Neurosonic tuottaa erittäin matalatajuista värähtelyä. Oli ihanaa maata ja kokea värähtely koko kehossa, samalla kuulokkeista tuli rentouttavaa musiikkia. Värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti autonomiseen hermostoon. Neurosonicia voi käyttää palautumiseen, lievittämään stressiä ja kipua sekä parantamaan unen laatua. 

Neurosonicissa
Melkein nukahdin Neurosonic-värähtelyyn


Kukkakauppa Kanerva

Kukkakauppa Kanerva
Kukkakauppa Kanervan non-stop sormus työpaja
Messuilla innostuin askartelemaan itselleni Kukkakauppa Kanervan ständillä kukkasormuksen. Alussa oli vain pelkkä metallirengas.

Kukkakauppa Kanerva
Kukkakauppa Kanervan non-stop sormus työpaja on ilmainen
Seuraavaksi liimasin metallirenkaaseen lehtiä.

Kukkakauppa Kanerva
Kukkakormus workshop Kukkakauppa Kanerva
Ja lopuksi kukkia. Mukava kokemus, vaatii sorminäppäryyttä, liima kuivuu nopeasti.

Kujalan tila ja Puistolan skumppabaari

Kujalan tila
Kujalan burgeri  maistuis varmaan sullekin
Olin messuilla tosiaan 6 tuntia, siellä on niin paljon mielenkiintoista koettavaa. Välillä oli pakko tankata, että jaksoi kierrellä. Kujalan Burgerista päädyin ostamaan burgeriaterian. Hyvää!! Kujalan tila on Hailuodossa, tilalla on noin 100 emolehmää. Lehmät vasikoineen laiduntavat kesät Hailuodon merenrantalaitumilla.

Kujalan tila
Kujalan burgeriateria
Vatsa täynnä herkullisesta burgeriateriasta olikin helppo siirtyä jälkiruoan, tässä tapauksessa, juoman pariin. 

Ravintola Puistola
Ravintola Puistolan skumppabaarissa
Jälleen uusi kokemus: skumppaa pikkupullosta pillillä. Tässä skumpassa ihastutti myös kaunis pullo. Sormessa itse tehty kukkasormus.

Mitä muuta messuilla on

Messuilla oli myös hienot muotinäytökset. Tykkäsin erityisesti siitä, että malleina oli kaikenkokosia naisia, koska meitä naisia on oikeassa elämässäkin  kaikenkokoisia. 

Oli mukava kierrellä ja katsella vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kirjoja, teattereiden ja lomapaikkojen  tarjontaa, osallistua arvontoihin.

Mene teatteriin
Pohjoisten teattereiden ohjelmistoa
Koska tykkään käydä teatterissa, otin mukaani pohjoisen teattereiden esitteet. Kiinnostaa katsoa, mitä muissa teattereissa on ohjelmassa.

Elä&Nauti Tykkää&Tuhulaa-messut jatkuvat vielä nyt sunnuntaina, 15.9. klo 10-16. Menkääpä käymään, tiedossa on paljon katsottavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Kiitos yhteistyöstä Pohjois-Suomen messut!

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.