lauantai 3. elokuuta 2019

Laponie of Scandinavia - mitä ihosi tänään tarvitsee

Onneksi olkoon Laponie of Scandinavia! Brändi on  palkittu kovatasoisessa Pure Beauty Global Awards-kisassa parhaana brändinä Best Free From Brand-kategoriassa. Upea saavutus!  Yksittäiset tuotteet voittivat palkintoja omissa kategorioissaan. Olen testannut sarjan tuotteita nyt reilun kuukauden ajan. Onko sinulle Laponie of Scandinavia jo tuttu sarja? Tule mukaan tutustumaan tuotteisiin. *tuotteet saatu testiin
Laponie of Sacndinavia
Laponie of Scandinavia
Laponie of Scandinavia-sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja tuotteiden valmistusprosessissa ei tehdä eläinkokeita. Laponie of Scandinavian tuotteissa on  vain muutamia harkittuja raaka-aineita. Tuotteiden raaka-ainelistalta (inci-lista) ei löydy keinotekoisia hajusteita. Sarjan kehitystyö tapahtuu Suomessa, Espoon Otaniemessä, tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa.

Laponie of Scandinavia-sarjan idea on ihopäiväajattelu. Kuten hiukset ovat joka päivä erilaiset, myös iho on joka päivä erilainen.  Yhtenä päivänä kasvot hehkuvat, seuraava päivä voi olla pelkkää katastrofia....Siksipä iholle täytyy antaa sitä, mitä se kulloinkin tarvitsee, toisena päivä enemmän kosteuttavia tuotteita, seuraavana päivänä enemmän ravitsevia tuotteita.

Laponie of Scandinavia Milk Cleanser Gel Cleanser 

laponie of Scandinavia Gel cleanser
Laponie of Scandinavia Milk Cleanser Gel Cleanser
Sain testattavaksi pari puhdistusainetta: Milk Cleanser ja Gel Cleanser. Yhteistä näille tuotteille on se, että ne laitetaan puhtain sormin kuivalle iholle. "Milk" on hellävaraisempi ja sopii kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. "Milk" sopii myös silmämeikin puhdistamiseen. "Gel" sopi minun rasvaiselle sekaiholle hyvin, tuli tunne, että kasvot oikeasti puhdistuivat.

Laponie of Scandinavia Face Oil Toner Spray

Laponie of Scandinavia Toner spray
Laponie of Scandinavia Face Oil Toner Spray
Kun tulee tunne, että iho tarvitsee ravinnetta, Face Oil on ratkaisu. Olen käyttänyt Face Oilia yövoiteena. Yön aikana Oil tekee taikojaan: ravitsee, suojaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Face Oil voitti Pure Beauty Global Awards-kisassa Oils-kategoriassa hopeaa. Enkä yhtään ihmettele miksi. Aamulla kasvot tuntuvat pehmeiltä ja täyteläisiltä. Oil tuntuu tutulta, se tuoksuu vienolle kaurapuurolle, niin kotoisaa ja turvallista.

Toner Spraytä olen suihkauttanut puhdistuksen jälkeen iholle, ennen kasvovoidetta. Kyse on kasvovedestä, joten se on juoksevaa, olen sormin tasoitellut veden kasvoille. Toner Spraytä voi käyttää myös meikin kiinnittämiseen tai ihon nopeaan raikastamiseen.

Laponie of Scandinavia Toner Spray
Suihkaus Laponie of Scandinavia Toner Spraytä

Laponie of Scandinavia Face Cream

Laponie of Scandinavia Face Cream
Laponie of Scandinavia Face Cream
Laponie of Scandinavia-sarjan Face Cream voitti omassa Face Care-kategoriassaan kultaa!!! Ansaitusti, tuote on niin hyvä. Olen elämäni aikana käyttänyt/kokeillut monen eri sarjan päivä/yö/rypynesto/anti-age....voiteita, mutta yksikään ei ole ollut niin hyvä kuin tämä Face Cream. Voide on rakenteeltaan ohutta ja juoksevaa. Helppo levittää, imeytyy nopeasti. Minulla on ollut ongelmana se, että päivävoiteet eivät imeydy ihoon, vaan voide jää ihon pinnalle ikäänkuin kiiltävänä kelmuna. Tässä ei ole sitä ongelmaa, voide imeytyy nopeasti ja  ihon pinta on matta, ei kiiltävä.

Laponie of Scandinavia Face Cream
Laponie of Scandinavia Face Cream winner of Face Care category Pure Beauty Global Awards
Laponie of Scandinavia All-Around Balm


Laponie of Scandinavia All-around Balm
Laponie of Scandinavia All-Around Balm Family skincare Lip care
Laponie of Scandinavia tuoteperheen monikäyttöisin tuote on All-Around Balm. Tuote voitti Pure Beauty Global Awards-kisassa kaksi palkintoa. Kategoriassa Family Skincare tuli hopeaa ja kategoriassa Lip Care tuli pronssia.

Balmi on monikäyttöinen must-tuote kotiin ja varsinkin reissuun. Olen itse käyttänyt sitä huulirasvana, kynsinauhavoiteena, laittanut muutamiin nirhamiin sekä kuiviin kyynärpäihin.

Tykästyin tähän Laponie of Scandinavia-sarjaan. Minulle tuotteiden hajuttomuus sopii hyvin, en pidä voimakkaista tuoksuista enkä tuoksusekamelskasta päivittäisissä kosmetiikkatuotteissa.

Laponie of Scandinavia tähtää maailman markkinoille ja siksi pakkauksissa olevat tuoteselosteet, käyttöohjeet ja yrityksen nettisivut ovat englannin kielellä. Luulen, että me potentiaaliset suomenkieliset asiakkaat arvostamme  sitä, että kyseiset tekstit olisivat myös suomeksi.

Vielä kerran onnittelut Laponie of Scandinavia!  Brändillä on oma verkkokauppa, oletko sinä jo tutustunut sarjaan?

Hei, se on elokuu!! Lämpimiä, pimeitä iltoja odotellessa, mukavaa viikonloppua Sinulle!   Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

2 kommenttia:

 1. Tästä sarjasta olen kuullut niin paljon kehuja ja itsekin mielelläni testaisin ja näitä ehdotettiinkin testiin. Mutta, mutta 3x laittanut viestiä, eikä tuotteita ole tullut vaikka itse näitä minulle testiin ehdottivat, kertoo siitä, että Laponiella taitaa mennä niin hyvin, että heillä on hirmuinen kiirus päällä. Mutta ehkä joku päivä vielä nämä rantautuvat testiin. Ihanaa, että olet päässyt näitä testaamaan ja tykkäät. <3

  Kivaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Laponie of Scandinavia voitti ihan vasta Pure Beauty Global Awards-kisassa monta palkintoa monessa eri kategoriassa. Voi olla, että hyvät sijoitukset kisassa poikivat paljon tilauksia ja kiirettä pitää. Mukavaa uutta viikkoa ja ihanaa elokuuta!

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.