torstai 8. elokuuta 2019

Jurmalan hurmaa heinäkuun kylmyydessä

Kun keväällä varasin reissun Jurmalaan Latviaan, mielessä oli ihana lämmin rantaloma tällä mielettömän pitkällä ja upealla  rannalla. Mutta, mutta.....kuinkas sitten kävikään....

Jurmalan hiekkaranta Latvia
Upea Jurmala Beach
Ilma/keli/sää mitä termiä nyt haluakaan käyttää, on asia, jolle me emme mahda mitään. Heinäkuun toinen viikko oli kylmä ja sateinen. Harmittaa, etten pakannut mukaan kevyttoppatakkia, mikä minulla yleensä on aina mukana. Sille toppatakille olisi ollut tällä reissulla käyttöä.

Hotel Elina Jurmala Latvia

Hotel Elina
Hotel Elina Jurmala Latvia
Jurmalassa majoituimme seurueen kanssa (yht. 6 henkilöä) tähän Hotelli Elinaan. Mitään luksusta ei kannata odottaa, hotelli on ihan perushotelli, tähtiä antaisin 2. Outoa oli se, että huoneeseen oli vain yksi avain. Tämä aiheutti pientä järjestelyä. Kummallista oli myös se, että näinkin tunnetussa turistipaikassa hotellin henkilökunta puhui todella huonoa englantia.

Kyllä Elinasta löytyi myös positiivista: sijainti. Hotelli on ihan Jurmalan pääkadun Jomas ielan lähellä. Rannalle vain 10 minuutin matka. Jos olet omalla autolla liikkeellä, pysäköinti on ilmainen. Toinen positiivinen asia: hinta. Tällä reissulla hotellissa käytiin vain nukkumassa, siihen tarkoitukseen Hotel Elina sopi hyvin.

Hotel Jurmala Spa Jurmala Latvia 

Hotel Jurmala Spa
Hotel Jurmala Spa Jurmala Latvia
Koska ilmojen haltija ei meitä suosinut, täytyi lämpöä hakea sisätiloista. Hotel Jurmala Spa oli tämän reissun pelastus.  Hotellissa on upea saunaosasto, jossa on kuusi erilaista saunaa, monta erilaista uima-allasta. Siellä menikin monta tuntia, jokaista saunaa ja allasta täytyi tietenkin kokeilla. Yhtenä aamuna kävimme myös buffetaamiaisella tässä hotellissa. 

Jurmala is beautiful with flowers
Kauniit kukat Jurmalassa Latviassa 
Jomas ielan pääkatu
Kaunis ravintolan piha Jomas ielan varrella Jurmalassa
Old houses in Jurmala
Rujoa kaunetta Jurmalassa 
Jurmalasta jäi tunne, että haluan palata sinne. Seuraavalla kerralla majoittuisin Hotel Jurmala Spassa ja reissu olisi hyvinvointiloma. Hotellissa on hyvä kuntosali, hierontaa ja erilaisia hoitoja. 

In Jurmala Beach Latvija
Jurmalan rannan kilpikonna
Hei hei Jurmalan rannan kilpikonna, toivottavasti nähdään joskus uudelleen!

keltainen juna lähtee Majorin asemalta
Majorin asemalta junalla kohti Riikaa
Matka jatkuu, Jurmalasta Majorin asemalta kohti Riikaa, seuraavassa postauksessa tunnelmia Riikasta!

Elokuu on jo mukavasti saatu käyntiin, illat pimenee. Joko olet laittanut parvekkeelle lyhtyjä?

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!❤️


2 kommenttia:

  1. Olen halunnut käydä joskus Jurmalassa, ihanan näköistä seutua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Irina! Kyllä Jurmalassa onkin kaunista, ranta on aivan uskomaton. Itsellekin jäi tunne, että sinne pitää vielä päästä uudelleen. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.