keskiviikko 28. elokuuta 2019

En ole koskaan ....hypännyt benjihyppyä...oletko Sinä?

Blogeja lukiessa saa inspiraatiota omiinkin postauksiin. Silmiin osui Tuulannelin blogista  haaste asioista mitä ei ole koskaan tehnyt. Tässä minun listani.

Jurmala Beach
Jurmalan rannalla heinäkuu 2019

EN OLE KOSKAAN ....

Ajanut moottoripyörällä, moottorikelkalla tai mönkijällä

Koen kyseiset kulkuneuvot jotenkin vaarallisina ja ajatus, että lähtisin ajamaan moottoripyörää on aika utopinen. Olen ns. vanhan polven edustaja, joka saa ajokortilla ajaa myös moottoripyörällä ilman sen kummenpaa lisäoppia. Oman ja muidenkin turvallisuuden vuoksi on siis viisainta, etten hyppää moottoripyörän selkään.

 Ostanut upouutta autoa autoliikkeestä

Useampia autoja on elämään mahtunut, aika moni niistä on ollut kirkkaanpunainen. Mutta kaikki autot olen hankkinut käytettynä. Tällä hetkellä en omista autoa enkä aio enää autoa hankkiakaan. Pyörällä ja julkisilla kulkuneuvoilla pääsee kulkemaan ihan hyvin.

 Saanut ylinopeussakkoja

Autoiluun liittyen, olen ajanut maltillisesti ja kertaakaan ei ole kamera kohdallani välähtänyt. 

 Polttanut  enkä edes maistanut tupakkaa

Lapsuudessani 1960-luvun loppupuolella ja 1970-luvulla elettiin vielä hyvin tupakkamyönteistä aikaa. Joka paikassa poltettiin, kodeissa sisätiloissa, autossa. Jo silloin pikkutyttönä aloin inhoamaan tupakanhajua ja päätin, etten aio moiseen myrkkyyn koskea. Päätös on pitänyt. Tässä vaiheessa elämää iho ja keho kiittää tästä päätöksestä.

Paras uimaranta Latviassa
Jurmalan hurmaa heinäkuussa 2019
 Hypännyt benjihyppyä

Enkä aio hypätäkään, pelkkä ajatus siitä nykäisystä on niin karmea. Korkeanpaikan kammoisena jo nousu sinne korkeuksiin on mahdoton.

 Ottanut ripsipidennyksiä tai rakennekynsiä

Ihailen kyllä kauniisti laitettuja ripsiä ja kynsiä, mutta minun juttuni ne eivät ole. Nykyisin näkee myös valitettavasti niitä ripsiä, jotka ovat aivan liian överit. Tulee mieleen, että mitä henkilön omista ripsistä jää jäljelle, kun pidennys joskus otetaan pois.

Omistanut sellaisia valmiiksi revittyjä farkkuja

Tähän ei muuta kommenttia, kuin että en todellakaan aio sellaisia hankkia.

 Tehnyt joululaatikoita ihan alusta asti itse

Ruoanlaitto ei ole lempihommaa ja en tosiaan ole koskaan tehnyt joululaatikoita juuresten kuorimisesta alkaen alusta asti. Joulun aikaan ostan valmiita laatikoita ja vähän tuunaan kermalla ja se on siinä.

Jurmalassa on Latvian paras uimaranta
Jurmalan tuulisella rannalla heinäkuussa 2019
Ollut oikean purjeveneen kyydissä 

Olisi ihana päästä joskus purjehtimaan tai ainakin purjeveneen kyytiin. Haaveissani purjevene on ankkuroitu suojaisaan puokamaan, johon voi jäädä yöksi. Siinä saisi makoisat unet aaltojen hieman keinuttaessa venettä. 

 Ollut  oikeilla festareilla

En ole koskaan kokenut tarvetta lähteä  festareille.  Mieluummin kuuntelen musiikkia ja artisteja konserttisalissa, jossa saa istua. Eikä ole pelkoa, että saa juomat päälle.

Pitänyt hevimusiikista

Musiikkimakuja on monenlaisia ja jokainen saa pitää ihan mistä musiikista haluaa. Mutta minä en jaksa kuunnella sitä huutoa, mikä hevimusiikissa on.

Ollut Savonlinnan oopperajuhlilla

Itse asiassa koko Itä-Suomi on minulle aika tutkimaton paikka. Savonlinnassa en ole koskaan kunnolla edes käynyt. Siinä haaste itselleni tuleville vuosille.

Jurmalan rannalle menee siisti polku
Polkua pitkin kohti Jurmalan rantaa heinäkuu 2019

Katsonut mitään Netflixistä/CMoresta/HBO Nordicista


Meillä ei ole eikä tule maksullisia suoratoistopalveluja. Tv:stä tulee muutenkin niin paljon mielenkiintoista katsottavaa, että kaikkea mitä haluaisi katsoa ei edes ehdi katsoa. Ainoa sarja, mitä tällä hetkellä seuraan on Poldark Yle 1-kanavalta.

Ollut poimimassa lakkoja/hilloja suolla

Kaunis heinäkuun loppupuolen päivä valkenee aurinkoisena. Ns. rönttävaatteet päälle, päähän sääskiverkkohattu, mukaan monta ämpäriä ja suunta suolle. Tämä näky ei ole koskaan kohdallani toteutunut. Itse asiassa en edes pidä lakoista enkä myöskään leipäjuustosta. Suomalaisen kahvipöydän kruunu leipäjuusto ja lakkahillo saa siis osaltani  jäädä täysin toisten nauttittavaksi.


Löysitkö mitään samaa, mitä Sinä et ole koskaan tehnyt?

Kuvat ovat heinäkuiselta reissulta Latviaan, lisää voit lukea täältä ja täältä.

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

Tämän postauksen ilmestyessä olen matkalla kohti Dublinia. Luvassa on mielenkiintoinen kierros Irlannissa, mm. Glendalough, Kilkea, Cashel, Kilkenny, Twomileborris ja Dublin ovat tutustumiskohteina. Kultturellin instassa ja fb:ssa on tuoreita tunnelmia reissusta.

Pysy kanavalla, nähdään! Mukavaa viikon jatkoa Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.