torstai 18. heinäkuuta 2019

Oulussa turisti nukkuu Hotelli Lasaretissa

Edellisessä postauksessa olin Muhoksella Terttu Jurvakaisen taidegalleriassa. Kun on vauhtiin päästy, niin jatketaan taiteen parissa. Onko sinulle oululainen Hotelli Lasaretti jo tuttu? Ellei, niin lähdetään tutustumaan. Hotelli Lasaretti on taidehotelli, josta löytyy laaja kokoelma Pohjois-Suomesta lähtöisin olevien tai siellä edelleen vaikuttavien taiteilijoiden teoksia.

Choose unique Hotel Lasaretti
Hotelli Lasaretti Oulu
Valitse persoonallinen hotelli Lasaretti
Entinen lääninsairaala nykyinen Hotelli Lasaretti Oulu
Hotelli Lasaretti on oululainen, yksityinen hotelli, joka tarjoaa laadukkaita majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita. Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla Oulujoen rannalla. Hotellin välittömässä läheisyydessä on Tietomaa, Oulun taidemuseo, Hupisaaret monine mahdollisuuksineen. Erilainen kokemus voi olla kävellä patosiltaa pitkin vastarannalle Tuiraan ja mennä siellä vaikka uimaan tai talvella avantoon.

Come to Hotelli Lasaretti
Hotelli Lasaretti sijaitsee Oulussa kauniilla paikalla luonnon keskellä
Come to Oulu Finland Hotelli Lasaretti
Merikosken kalatie  Hotelli Lasaretin läheisyydessä Oulussa
Ihan Hotelli Lasaretin lähellä on Merikosken kalatie, mikä on avoinna toukokuusta lokakuuhun. Kalatie mahdollistaa kalojen nousun voimalaitoksen ohi Oulujoen yläjuoksulle. Sinne vain sillalle kaloja bongaamaan vaikka koko perheellä ja sen jälkeen tutustumaan Hupisaariin.

Hotelli Lasaretti tarjoaa parhaat kokouspalvelut
Kyllä kelpaa tässä maisemassa nauttia herkullista ateriaa Hotelli Lasaretti Oulu
Hotelli Lasaretti on monipuolinen kokoushotelli

Hotelli Lasaretti on Oulun paras kokoushotelli
Hotelli Lasaretissa Oulussa on monta erilaista kokoustilaa
Hotelli Lasaretti is the best conference Hotel in Oulu Finland
Hotelli Lasaretin Aurora-sali
Hotelli Lasaretissa on monta erilaista kokoustilaa, joissa voidaan järjestää asiakkaan toiveen mukainen tilaisuus. Esimerkiksi Aurora-sali on monikäyttöinen sekä kokouksiin että juhliin. Sieluni silmin näen tässä amerikkalaistyyppistä häähumua, pöydät koristeltu kukkakimpuin, kauniit kattaukset, screeneillä morsiusparin kuvakavaldi teemaväreissä, ilmapalloja...

Hotelli Lasaretin taitelijahuoneet

Nyt asiaan, taiteeseen. Hotelli Lasaretissa on esillä runsaasti taidetta. Pari vuotta sitten Lasaretissa aloitettiin taideprojekti, johon kutsuttiin mukaan viisi pohjoissuomalaista taiteilijaa. Jokainen taiteilija sai oman nimikkohuoneen, jonka valmistumisessa taiteilija oli mukana. Taiteilijat ovat Moosa Myllykangas, Jaakko Heikkilä, Veikko Törmänen, Jaakko Mattila ja Hannu Väisänen. 

Jaakko Heikkilä

Valitse Hotelli Lasaretti Oulu
Jaakko Heikkilän huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti
Jaakko Heikkilän huoneessa on lämmintä mummolatunnelmaa. Noihin lakanoihin minäkin haluan sujahtaa...

Jaakko Mattila 

Hotelli Lasaretissa Oulussa on huone sisustettu Klaus Haapaniemen materiaaleilla
Jaakko Mattilan huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti
Jaakko Mattila on valinnut nimikkohuoneeseensa Klaus Haapaniemen materiaalit. Tässä huoneessa on taikaa, värien kirjoa, rauhoittavassa ja lempeässä muodossa.

Moosa Myllykangas

Moosa Myllykangas on oululainen taiteilija
Moosa Myllykankaan huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti 
Kun astut sisään Moosa Myllykankaan huoneeseen, pääset metsän syliin, ikään kuin teoksen sisälle. Siinä metsän sylissä on hyvä rauhoittua päivän kiireistä...

Hannu Väisänen

Hannu Väisänen on kotoisin Oulusta vanikan palat
Hannu Väisäsen huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti 
Hannu Väisäsen huone hehkuu aurinkoa ja lämpöä. Hannu Väisänen on monipuolinen taiteilija: huoneessa on esillä hänen kirjojaan, kuvassa olevan sängyn päiväpeiton Hannu Väisänen on tehnyt yhdessä puolisonsa kanssa. 

Veikko Törmänen

Veikko Törmänen on kotoisin Kuusamosta
Veikko Törmäsen huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti 
Hotelli Lasaretti Oulu
Veikko Törmäsen huone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti 
Huonekalusuunnittelija Gerrit Rietveldin klassikkotuoli on Veikko Törmäsen huoneen katseenvangitsija.  Veikko Törmänen on tehnyt tuoliteoksen maalamalla tuolin uusilla väreillä. Huoneen muu väritys on neutraali, jotta tuolin värit pääsevät esille.

Kiitos lukijani, kun jaksoit tänne asti, tästä tulikin pitkä juttu. Hotelli Lasaretti Oulussa on niin monipuolinen kokous-, majoitus- ja ruokailupaikka, että siitä ei voi kovin lyhyesti kertoa. Hotellissa on luonnollisesti myös tavallisia huoneita sekä perhehuoneita. Hotelli Lasarettiin sinun ei tarvitse tuoda omia pesuaineita, kylppäristä löytyy laadukkaat Molton Brownin pesuaineet ja kosteusvoiteet, ihanaa hemmottelua!

Hotelli Lasaretissa on perhehuone sviitti single room familyroom
Perhehuone Hotelli Lasaretti Oulu, kuva Hotelli Lasaretti

Oletko sinä yhdistyksen/firman/porukan pikkujouluvastaava? Vaikka olemme vielä kesässä, syksyn pikkujouluvaraukset on syytä tehdä ajoissa. Hotelli Lasaretissa on tarjolla ryhmille hieno teatteripaketti, johon kannattaa tutustua.

Heinäkuu...kaadetun kuivan heinän tuoksu, mustikat, hämärtyvät illat, kaste pelloilla, lämmin uintivesi, savun tuoksu, nuotiolla paistuva makkara,  hyvää heinäkuuta juuri Sinulle! Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

Kysymyksessä ei ole kaupallinen yhteistyö, haluan vain kertoa teille tästä monien mahdollisuuksien uniikista hotellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.