torstai 6. kesäkuuta 2019

Parhaita paloja Scandinavian Desing Market tapahtumasta Oulussa

                                                                                              *sisältää mainoslinkkejä
Etsitkö lahjaksi/itsellesi kotimaista suunnittelua, Suomessa tehtyä, kierrätysmateriaalia käyttävää, ekologista, uniikkia, kaunista tuotetta? Tässä muutama vinkki, joita löysin täältä Oulusta Scandinavian Design Market-messuilta. Nykyään melkein kaikille messuille on pääsymaksu, tähän tapahtumaan ei ollut, hyvä niin. Kaikilla, jotka haluavat nauttia kotimaisesta designista, oli mahdollisuus tulla tapahtumaan. Tapahtumassa oli esillä kotimaista suunnittelua, työtä, vaatteita, asusteita, koruja, sisustustavaraa. Mielenkiintoinen kattaus. 

Arctic Lab Lapin Kesä 

Arctic Lab Lapin Kesä fragrance from Finland
Arctic Lab Lapin Kesä 
Olen monesti ajatellut, että jos joku yritys saisi pulloon tämän alkukesän sateen jälkeisen vihreän tuoksun, ostaisin sitä tuoksua heti. Arctic Labin Lapin Kesä-tuoksu on aika lähellä sitä, mitä mielessäni olen ajatellut. Tuoksun inspiraationa ovat Lapin tunturipurojen ja kukkaketojen raikkaus.

What is the best fragrance from Finland
Arctic Lab Lapin Kesä 
Lapin Kesä on suomalainen tuote, lasipulloa lukuunottamatta koko tuote valmistetaan Suomessa. Arctic Lab  lahjoittaa osan tuotteen myynnistä rintasyövän tutkimukseen. Arctic Lab sijaitsee täällä meillä Oulussa. Tämän tuotteen kohdalla huomasin konkreettisesti, että messuilla oppii uutta. Koskaan aikaisemmin en ollut kuullutkaan tästä oman kotikaupungin yrityksestä ja sen tuotteesta.

Oikku korut Riikka Oikarainen


Oikku korut Rovaniemi poronnahkaa
Oikku-korut poronnahkaa
Koruja ja asusteita on aina mukava katsella. *Oikku-korut valmistetaan poronnahasta ja tuotteiden koti on Rovaniemellä. Näitä ihanan kevyitä ja värikkäitä koruja saa myös *Weecos-kaupasta.

Oletko sinä koskaan kuullut vegaanisesta nahkapaperista? Minulle nahkapaperi on ihan uusi materiaali. Vegaaninen nahkapaperi on valmistettu kasvipohjaisesta selluloosasta (60%) ja luonnonkumista (40%). Nahkapaperi kestää korkeita lämpötiloja ja siitä valmistettuja tuotteita voi pestä käsin tai pesukoneessa jopa 60 asteessa.

Annie Eleanoora


Vegaaninen nahkapaperi Annie Eleonoora korut
Annie Eleanoora korut vegaaninen nahkapaperi
Annie Eleanoora käyttää koruissaan vegaanista nahkaperia. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja Annie Eleanooran tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Näitä kauniita *Viuhka-korvakoruja voi ostaa netistä *Weecos-kaupasta.

Moumou design


Moumou design korkkilaukut Suomi
Moumoudesign korkkilaukut
Uusi materiaalituttavuus on myös korkki. Korkki on suoraan luonnosta peräisin oleva täysin uusiutuva ja ekologinen materiaali. Laukkuihin korkkitekstiili sopii erinomaisesti, sillä materiaali on kestävä, vedenpitävä ja erittäin kevyt. Moumou Designin laukut tuntuivat kädessä ihanan pehmeiltä.

YO ZEN


YO ZEN design from Oulu Finland
YO ZEN from Oulu Finland 
Kyllä Oulussa osataan, tiesitkö, että YO ZEN on kahden oululaisen arkkitehdin perustama design-studio. YO ZEN korut kootaan käsin täällä Oulun studiolla. YO ZEN tuoteperheeseen kuuluu *koruja, vaatteita, sisustustuotteita. YO ZENin tuotteet suunnitellaan ja tehdään kestämään aikaa. Tuotteissa yhdistyy urbaani kulttuuri ja japanilainen yksinkertaisuus. YO ZEN tuotteilla on useita jälleenmyyjiä, tuotteita on saatavilla myös *Weecos-nettikaupasta. HUOMIO! Kuvan tarjous oli voimassa vain Scandinavian Design Market tapahtumassa.
                                                                                           
Venka&Vinka Jewellery from Recycled Materials


Venka&Vinka Jewellery from Recycled Materials from Oulu Finland
Venka&Vinka Jewellery from Recycled Materials 
Messuilta mukaan tarttuivat nämä ihanan kevyet, kierrätysmateriaalista tehdyt oululaisen Venka&Vinkan korvakorut. Nämä korvakorut on tehty vanhasta Qstockin roll up-julisteesta.

Kyllä Oulussa osataan, esimerkkeinä tässäkin postauksessa mainitut Arctic Lab, YO ZEN ja Venka&Vinka.

Best shopping in Oulu handcrafts in Torinranta
Käsityökortteli Oulu Torinranta 7.-8.6.2019
Perjantaina ja lauantaina on mahdollisuus tulla katsomaan, ihastelemaan ja ostamaan kotimaisten käsityöyrittäjien upeita tuotteita. Käsityöyrittäjät tulevat eri puolilta Suomea. Mikä parasta, nyt on luvattu myös upeaa ilmaa. Kiertele, katsele, shoppaile kojuissa  ja käy torilla kahvilla/syömässä tai terassilla virvokkeella. Tervetuloa meille Ouluun Käsityökorttelliin, jos törmätään siellä, tule moikkaamaan!

Ihanaa helle viikonloppua kaikille, lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

                                                                              *sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.