maanantai 13. toukokuuta 2019

Viikko elämästäni, A week with me, kuulumisia

                                                                                        * postaus sisältää mainoslinkkejä
Paljon on blogeissa erilaisia haasteita ja blogeja lukemalla saa ideoita omiinkin postauksiin. Tämä on mielestäni blogimaailman juju, saa ideoita, oppii uusia asioita, tulee tietämään asioita, joista ei ole koskaan kuullutkaan. Maailma avartuu ja hyvä niin. Tähän viikkopostaukseen otin kopin tuulannelin blogista. Tässä tiivistettynä minun viime viikko.

Mikä oli viikon paras juttu?
Vaikea vastata tähän, viikko sisälsi niin monta mukavaa hetkeä. Oli mukavaa, kun kävi vieraita, mutta oli myös mukava olla valmiin pöydän ääressä ravintola Rauhalassa. Teatteria unohtamatta.

Mokkaruudut croissantit macarons by Sokos Herkku
Olkaa hyvät kahvi on katettu

Arvosana viime (kuluneelle) viikolle?

9   viikko oli tapahtumarikas, sain olla monessa mukana.

Mitä sinulla on ollut päälläsi tänään?
Tämä viikko minulla on iltavuoroviikko. Olen nukkunut hieman pidempään ja nauttinut täytetyn croissantin aamupalaksi. Päiväni alkoi uudessa yöpaita/aamutakkisetissä. Jokin aika sitten siivosin vaatekaappeja ja totesin, että yöasuni ovat, no, aikansa eläneet. Kävin *Lindexiltä ostamassa tämän yöpaita/aamutakki yhdistelmän. *Yöpaita on puuvillaa, pieni määrä elastaania lisää käyttömukavuutta, yöpaidassa on hyvä olla. *Kimono on viskoosia. Kivan näköinen ja tuntuinen yhdistelmä, tällä asulla voi lähteä vaikka yökylään.

Wallpaper by Pip Studio Chinese garden
Yöpaita ja kimono Lindex
Mitä ostit viimeksi kaupasta?
Ihan perussettiä, maitoa, tomaatteja, kurkkua, rahkaa, extrana croissantteja ja mansikoita.

Mitä olet tehnyt tänään?
En ole vielä ehtinyt juuri muuta kuin nauttia aamupalan, juoda kahvia ja lukea Kalevaa ja kurkistaa tänne blogiin, mitä tänne kuuluu. Pidän näistä iltavuoroviikoista juuri näiden hitaiden aamujen takia, saa herätä omaan tahtiin.

Villeroy Boch Fleur
Hidas aamu alkaa herkuttelulla täytetty croissant

Mitä teet juuri nyt? 
Kirjoitan tätä postausta, katson kalenteria ja suunnittelen tätä alkavaa viikkoa.

Mitä olet syönyt tänään?
Täytetyn croissantin, kahvia ja rahkaa.

Mitä viikon ohjelmaasi on kuulunut?
Olen vuorotyössä, periaatteessa joka toinen viikko aamuvuoroa, joka toinen iltavuoroa. Työrytmi säätelee koko elämää. Kulunut, viime viikko oli aamuvuoroviikko. Kun vain joka toinen viikko on illat vapaat, niille kertyy aina ohjelmaa.
Meillä kävi vieraita, olin miehen avecina yhdessä iltatilaisuudessa, tein tyttären luona pihatyöt ja pesin ikkunat. Viime viikolle sattui vielä talon, jossa asun, varsinainen yhtiökokous.  Sokerina pohjalla: kävin teatterissa katsomassa näytelmän Rakastunut Shakespeare, postaukseen tästä.  Kyllä, kävin katsomassa sen nyt toista kertaa....Esitys vain on niin hyvä ja se ei enää jatka tämän kevään jälkeen Oulun teatterin ohjelmistossa. Näihin viimeisiin esityksiin sai Kalevan kumppanikortilla kaksi lippua yhden hinnalla.
Ai niin, olihan minä työpaikallakin 42 tuntia.


What is a good place to have dinner in Oulu
En erityisemmin pidä pekonista, mutta tämä ravintola Rauhalan pekonipiirakka vei kielen mennessään. Puhumattakaan tuosta sitruunamarenkileivoksesta.
Mitä on "to do"-listallasi?
Omassakin kotona  pitäisi pestä ikkunat, parveke sisustaa ja sieltäkin lasit pestä, kuntosali kutsuu. Kampaajalle on aika tällä viikolla. Töissäkin pitää käydä, kyllä puuhaa riittää to do-listallakin.

Sellainen oli minun viime viikko, haasteen nappasin tuulannelin blogista. Käykääpä osallistumassa tuossa edellisessä postauksessa olevaan blogin 1-vuotisarvontaan! Arvonta päättyy tulevana perjantaina, 17.5. klo 22.00.

Mukavaa uutta viikkoa sinulle! Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

*postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Niin mieletön tuo kuva, jossa kukkatapetti, kukkalakanat ja ihana Lindexin aamutakki. Niin kaunis tunnelma ja kokonaisuus. <3 Nam tuolle sitruunamarenkipiirakalle.

    Kivaa tätä viikkoa. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Tiia! Tapetin kanssa kävi niin, että tapetteja valittaessa katseltiin miehen aikamoinen pino mallikirjoja. Tuohon tapettiin vain ihastuin ja se oli siinä. Aika värikäshän se on, mutta minusta on mukava nukkua ja herätä kukkien keskellä. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.