torstai 23. toukokuuta 2019

Huomio! Kadonnut kulmakarvat - löytyi microshading

Naisen elämässä (ainakin minun) peiliin katsoessa tulee välillä epätoivon hetkiä. Kuluneen viimeisen vuoden aikana olen ihmetellyt, mihin kulmakarvani ovat kadonneet. Niitä ei vaan ole enää. Nuorempana kulmakarvoja tuli nypittyä ehkä liiankin ahkerasti, karvat eivät enää kasva takaisin. En ole koskaan oppinut tekemään/piirtämään kulmia muuta kuin perinteisellä kulmakynällä. Olen huomannut, että kynään tarttuu aina muutama karva. Ei ihme, että kulmakarvat alkavat olla katoava luonnonvara.

Bella Helena microshading kulmakarvat
Uudet ihanat microshading kulmat
Henkilölle, joka ei tunne kauneusalaa kulmakarvatermistö on aika sekava: microblading, microshading, kestopigmentointi, 3D-kulmat, microfeathering. Vaihtoehtoja on tarjolla, mikä näistä sopii minulle, minkä uskallan ottaa.

Tekniikan lisäksi toinen tärkeä huomioitava asia on tekijä=kulmakarva-artisti. Jokaisella tekijällä on oma "käsiala", millaista jälkeä hän tekee. Netti on täynnä eri artistien työnäytteitä, joihin kannattaa tutustua.

Päätöstä kulmakarvakäsittelystä ei tule tehdä kevyesti. Kysymys on sinusta, kasvoistasi, miltä sinä näytät, miten kulmat vaikuttavat kasvojesi ilmeeseen. Kysymys on myös rahasta, käsittely maksaa kuitenkin 300-400 euroa. Selvennykseksi, maksoin käsittelyn itse, kyseessä ei ole yhteistyö.

Lähtötilanne naturel, omat kulmakarvat, ei ole paljon jäljellä
Oman kulmakarvaprojektini aloitin netistä. Vierailin oululaisten kauneushoitoloiden, kulmakarva-artistien/studioiden nettisivuilla, katsoin ennen/jälkeen kuvia. Löysin mieleiseni kauneushoitolan, joka tarjosi ilmaisen kulmakarvakonsultaation. Sain siis mennä hoitolaan, jossa artisti katsoi kasvojeni mallia, ihon laatua, suunnitteli uuden kulmakarvamallin, katsottiin värit ja tekniikka. Tämä konsultaatiokäynti oli ilmainen, eikä velvoittanut mihinkään.

Microshading kulmakarvapigemntointi

Kulmat heti microshading-käsittelyn jälkeen
Muutaman päivän ajan pohdin asiaa, kunnes vastasin kyllä, minä tahdon uudet kulmakarvat. Kulmani tehtiin microshadingtekniikalla, jossa ihoon tehdään  teräneulalla pieniä pisteitä, jotka muodostavat vaikutelman varjosta. Microshading sopii henkilölle, jolla on rasvainen tai herkkä iho. Kulmat kestävät yhdestä kolmeen vuoteen, tosin jokaisen iho uusiutuu eri tahtiin, joten lopputuloksen kesto on yksilöllinen.

Toimenpide ei ole kivulias, kulmiin laitetaan puudutusainetta. Toki pikkuisen neula pistää, mutta ei mitenkään kipeää, itse asiassa melkein nukahdin siihen kosmetologin sängylle.

Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Aamut ovat helpompia, liian helppoja, olen  monta kertaa meinannut unohtaa laittaa ripsiväriä. Ilme on aina pirteä, voi nopeasti lähteä liikenteeseen vain lisäämällä huulipunaa.

Pip Studio Chinese Garden
Kulmat kunnossa, nyt mennään
Varsinkin näin kesäaikaan, kun saunotaan, uidaan, vietetään ranta/mökkielämää, pigmetoidut kulmat helpottaa ihanasti elämää. Aina on huoliteltu ilme, vain huulipunaa ja menoksi.

Oletko sinä ottanut kulmiisi pigmentoinnin, oletko tyytyväinen lopputulokseen?

Minulla on tulossa ihan spesiaali viikonloppu, nimittäin huomenna perjantaina  Helsingissä Andrea Bocellin konsertti. Olen aivan täpinöissäni, hienoa päästä kuulemaan tätä maailmantähteä. En ole koskaan aikaisemmin ollut missään megatähden konsertissa, hieman jännittää.

Näissä tunnelmissa, mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️
2 kommenttia:

  1. Upeat tuli ja niin ihana tuo punainen neule yksityiskohtineen. Ihanaa konserttia. 💗🤗💗

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Olen itsekin ollut tosi tyytyväinen näihin kulmiin. Helpottaa ja nopeuttaa aamuja. Konsertti oli Ihana! Sellainen kokonaisvaltainen kulttuurielämys, jota en unohda koskaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.