sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Arvonnan voittaja sekä omat suosikkipostaukset

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Mukavaa, että olette löytäneet blogini ja osallistuneet arvontaan. Arvonta on suoritettu, onnea voittajalle 🌹, laitan viestiä tulemaan.

Oululainen lifestylebloggaaja

Yllättävän paljon olen ehtinyt vuoden aikana tehdä postauksia. Jutut ovat olleet sopiva sekoitus kulttuuria, matkustamista, omaa elämää, hieman muoti+kauneusosastoakin.

Muutamia lemppariaiheita haluan nostaa esille:

Matkustus: Islannin reissu lokakuussa 2018 oli kuin satua, nyt ajateltuna koko reissu tuntuu epätodelliselta. Oli hienoa kokea Reykjavik, Golden Circle, Blue Lagoon. Reissun paras osa oli kuitenkin käynti Pohjois-Islannissa Akureyrin kaupungissa, jossa tyttäreni oli yliopistovaihdossa. Vietimme unohtumattoman päivän merellä valaiden katseluretkellä. Huh, että pelotti, laiva keikkui ja oli melkoinen aallokko. Mutta pelko unohtui samantien, kun laivan läheisyyteen tuli valaita puhaltamaan ilmaa. Uskomaton näky!

Kulttuuri: teatteri on lähellä sydäntä. Oli hienoa, että olen saanut tehdä yhteistyötä Oulun teatterin kanssa. Seniorisoppa, Ihmisellinen mies, Pohjoisesta tuulee, Rakastunut Shakespeare....Oulussa on ollut hieno teatterivuosi. Kirjailijatapaaminen Heli Suutarin kanssa oli mukava kohtaaminen. 

Oma elämä: viime syksy oli pysähdyksen paikka, äitini loukkaantui pyöräonnettomuudessa ja itse olin millimetrin päässä hirvikolarista. Se pysäytti. Elämä on näyttänyt myös valoisia kasvojaan, olen nauttinut vapaapäivästä täällä Oulussa, ollut metsäretkellä ja käynyt Strömsössä.

Muoti+kauneus: muutama asupostaus on blogissa. Haluan tuoda esille suomalaista osaamista, Utua, brändi, johon olen ihastunut ja jota hehkutan. Ihania laukkuja, joko olet tutustunut? 

Kiitos ja ruusu teille lukijat, kun olette kulkeneet kanssani tätä blogimatkaa. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin.

Rose to you


Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle, nautitaan tästä ihanasta ilmasta, Oulussakin alkaa jo olla kesä.  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! ❤️

2 kommenttia:

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.