sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Andrea Bocellin konsertissa Helsingissä

Andrea Bocelli on ollut suosikkini jo kauan aikaa. Hänen äänensä on niin upea, hänellä on valtava karisma. Jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että olen menossa Andrea Bocellin konserttiin, en välttämättä olisi uskonut. Viime lokakuussa, kun kuulin, että Andrea Bocelli on tulossa Helsinkiin, en miettinyt yhtään, vaan päätin, että konserttiin on päästävä ja ostin lipun. Kyllä se kirpaisi, mutta nyt voin sanoa, että konsertti oli joka euron arvoinen.

Visit concerts in Helsinki by Live Nation
Andrea Bocellin konsertissa Helsingissä toukokuu 2019
Konsertti oli kokonaisvaltainen elämys, jota en unohda koskaan. Aika vaikea on kenenkään artistin laittaa tästä elämyksestä paremmaksi. Olin jo valmiiksi alkujännityksen aiheuttamassa tunnekuohussa. Kun Andrea Bocelli talutettiin valtavien aplodien saattamana lavalle, minulla aukesivat kyynelhanat. Ei voinut mitään... enkä ollut ainoa.
Andrea Bocelli WorldTour2019 
Konsertti oli hienosti rakennettu kokonaisuus. Andrea Bocelli esitti sekä klassisia kappaleita että viihdemusiikkia, yksin ja yhdessä vierailijoiden kanssa. Upeassa roolissa olivat myös suomalaiset. Konsertissa soitti  Lohjan kaupunginorkesteri, kuorona Bocellin kanssa laulamassa oli Chorus Ars Musica. Muutamissa kappaleissa oli mukana  suomalaiset huipputanssijat Jasmin Geselle, Matti Puro, Katri Mäkinen ja Sebastian Wennström.

Andrea Bocellin vierailevat tähdet olivat: Carlo Bernini, Maria Aleida, Ilaria Della Bidia, Carisma. Suurin kohahdus yleisössä kävi, kun Andrea Bocelli kertoi, että illan special guest star on hänen poikansa Matteo Bocelli. Yhdessä he esittivät dueton. Komeaa kuunneltavaa, Matteo on perinyt isältään laulun lahjan. 

Unohtaa ei pidä tekniikkaa, joka viimeistään teki illasta taianomaisen. Suurilla screeneillä nähtiin upeita maisemia Italiasta ( arvatkaa, tuliko matkakuume 😊).  Andrea Bocelli kunnioitti italialaista elokuva- ja musiikkiperinnettä hienolla tavalla. Screeneillä nähtiin otteita vanhoista italialaisista elokuvista sekä tuotiin esille oikeita vanhan ajan glamour filmitähtiä.

Oi ihana toukokuu Helsingissä
Esplanadin puisto toukokuussa
Visit Helsinki the City of flowers
Kukkaloistoa Espalla
Tällä reissulla sää oli aika viileä, sateen uhka leijui ilmassa koko ajan, lisäksi oli kylmä tuuli. Kelistä huolimatta piti käydä Espalla katsomassa ihania  sävy sävyyn  istutettuja kukkia. Niin kauniita.

Täältä pohjolan perukoilta ei kovin usein tule käytyä Helsingissä. Silloin harvoin, kun olen siellä isolla kirkolla, haluan käydä Stockmannilla kokemassa tavaratalotunnelmaa. En välttämättä osta mitään, nautin vain kauniista esillepanoista.

The best department store in Helsinki
Stockmann Helsinki
What is the best department store in Helsinki
Kukkaiskoira Stockmann Helsinki 
Ihana ja taianomainen konserttielämys jää nyt muistojen kirjaan. Tuntui ihanalta olla osa sitä valtavaa positiivista energiaa, mikä Hartwall Areenalla oli suorastaan käsin kosketeltavissa. Tämä elämys kantaa minua pitkälle eteenpäin.

Toukokuu alkaa olla loppusuoralla ja pian on KESÄ!!!!  Nautitaan tästä valosta ja toivottavasti myös lämmöstä.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinulle, lämpimästi tervetuloa uudet lukijat ❤️!

2 kommenttia:

  1. Ihana mitä kuvia ja on mahtanut olla aivan mieletön konsertti. <3 Kivaa kesän alkua Päivi <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Tiia! Kyllä konsertti oli elämys, en ole tointunut vieläkään. Täydellinen kokemus kaikille aisteille. Mukavaa kesän aloitus viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.