tiistai 30. huhtikuuta 2019

Adidaksen retropipo, Lumikukkakorut ja röyhelöitä - huhtikuun asukuvat olkaa hyvät!

Asupostauksia ei kovin montaa täällä blogissa ole ollutkaan. Normioloissa pukeudun yleensä farkkuihin ja trikoopaitaan, mutta joskus on mukavaa irroitella. Heti huhtikuun alussa kävin Vaasassa, jossa tuli tilaisuus, mikä vaati muutakin kuin farkkuja.

Valitettavan harvoin on näitä hetkiä, kun saa oikein pukeutua ja "tälläytyä".  Vaasan reissun illallislook tulee tässä:

Beautiful blouse Y.A.S Skirt Betty Barclay
Pusero Y.A.S  hame Betty Barclay
Sokos Hotel Royal Vaasa
Pusero Y.A.S hame Betty Barclay 
Tämän puseron kun näin, tiesin heti, että en poistu kaupasta ilman sitä. Tässä puserossa kaikki osuu kohdilleen: värit, malli, röyhelöt, ilmavuus, yhteensopivuus erilaisten alaosien kanssa.
                                                   Pusero Y.A.S/ Sokos Pukumies Oulu
                                                   Hame Betty Barclay/ Järkikirppis Oulu

Huhtikuussa mökillä päätin toteuttaa mieheni avustuksella korukuvauksen. Kalevala Korun Lumikukka tuo mieleen aina huhtikuun. Kuin kevään ensimmäiset kukat, jotka nousevat lumen keskeltä.

Kalevala Jewelry Lumikukka
Lumikukka korut by Kalevala Koru
Mökkimaisemissa oli vielä kovastikin lunta ja jäätä huhtikuun puolivälissä. Lumikukan pariksi löytyi, yllätys, yllätys, röyhelöpusero.
                                                           Röyhelöpusero/Järkikirppis Oulu, merkkilappu oli
                                                            leikattu pois

Mökillä on varastoissa vaikka mitä vanhaa tavaraa. Sieltä kaappien kätköistä löytyi myös tämä retroaarre: vanha Adidaslippis. Mieheni ei muista mistä tämä neulelippis on 1990-luvun loppupuolella mökille kulkeutunut.

Old Adidas cap Blue and white
Adidaslippis, Lumikukkakorut
Nyt vappuaattona sopiikin hulmutella röyhelöitä, hameen helmoja, vappuviuhkoja ja mitä nyt  itse kukin haluaa heiluttaa.... Hauskaa vappua kaikille!

Oi ihana toukokuu tervetuloa, kuten myös uudet lukijat, lämpimästi tervetuloa blogini pariin!❤️

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania asuja ja nauravaisia kuvia. Olet niin kaunis. Tuo värikäs paita on aivan mieletön, väriä elämään täytyy itsekin saada ja onneksi keväällä ja kesällä sitä automaattisesti alkaa pukeutuakin värikkäämmin, herää eloon.

    Ihanaa vappua sinne Ouluun. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Tiia. Minun pukeutumiseni vaihtelee aina tietysti tilanteen mukaan. Aikaisemmin en ollut mustavalkoisen ystävä, mustasta väristä en pidä vieläkään. Jostain syystä vaatekaapiin on vaihvihkaa tullut mustavalkoista ja keltaista. Väreistä olen pitänyt aina, punainen on lempivärini ja minulla onkin aika paljon punaisia vaatteita. Katsoin juuri lähetystä Ullanlinnasta, siellä etelässä näyttää olevan ihana aurinkoinen vappupäivä. Mukavaa vappua ja ihanaa toukokuuta!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.