sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Vinkki Helsinkiin - ilmaiset kiharat Dyson Airwrap Complete-laitteella

Viime vuoden marraskuussa luin Minäkö keski-ikäinen-blogista mielenkiintoisen jutun. Tiia ja Souliina olivat käyneet  Stockmannilla Helsingissä  ilmaiseksi kokeilemassa Dyson Airwrap Complete-laitetta. Minä olen helposti innostuvaa tyyppiä ja päätin, että menen heti, kun olen Helsingissä käymässä. Tammikuisella Helsingin reissulla sitten toteutin aikeeni.

Veloitukseton styling Dyson Stockmann Helsinki
Ilmaiset kiharat Stockmannilla Helsingissä 
Hiukseni ovat piikkisuorat ja aika paksut. Hiusten kihartaminen on niin työläs juttu, että en juuri koskaan kiharra hiuksia. Blogin kuvistakin huomaa, että hiukset ovat aina suorat. Päätin, että nyt kokeilen tuota ihmelaitetta, varsinkin, kun kokeilu ei maksa mitään.

What to do in Helsinki Finland? Get curls to your Hair by Dyson Airwrap Complete in Stockmann


Ihanat kiharat Dyson Airwrap complete
Tästä se alkaa, piikkisuorat hiukset saavat kiharat
Dyson Airwrap Complete-laitteessa Coanda-ilmiö kerää ja kietoo hiukset rullan ympärille. Laitteessa yhdistyy voimakas ilmavirta sekä tarkkaan säädelty lämpötila. Hiukset vain menivät itsestään rullan ympärille, missään vaiheessa ei tuntunut kuumalle.

Dyson Airwrap

Dyson Airwrap complete
Kihartimeen kuuluu erilaisia rullia ja harjoja

Tuntui mukavalle istua puoli tuntia laitettavana ja antaa hiusmuotoilijan kihartaa hiukset. Aivan ihmeissäni katsoin, kuinka helposti hiukseni kihartuivat. Oli mukavaa pitkästä aikaa olla kiharat hiuksissa.

Ilmainen styling aika Stockmannilla Helsingissä

Todella vähän on sellaista, mitä voi tehdä ilmaiseksi. Tämä on hyvä vinkki. Kun olet Helsingissä ja sinulla on aikaa puolisen tuntia, kannattaa käydä kokemassa veloitukseton hiusten styling Dyson Airwrap Complete-laitteella. Kiharrusajan Stockmannin Dyson-pisteeseen voi kätevästi varata netistä.

Tammikuussa hiusmuotoilija kertoi, että kaikki Dyson Airwrap Complete-laitteet olivat myyty loppuun. Jonotuslistakin oli jo olemassa. Enkä yhtään ihmettele laitteen suosiota korkeasta hinnasta huolimatta, hiukset kihartuivat helposti. Kiharat myös pysyivät hyvin, seuraavana päivänäkin oli vielä kiharaa.

Ihanaa, nyt on virallisesti kevät, minun lempi vuodenaikani. Valoon päin mennään!

Mukavaa maaliskuun alkua sinulle!           Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun menit, ihanaa kun tykkäsit. Täytyy sanoa, on se ihme kiharrin ja Dyson muutenkin monessa paras.

  Näytät kauniilta. ❤️🤗❤️

  Mukavaa sunnuntain jatkoa. 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se melkoinen ihmekiharrin, kun minunkin piikkisuorat, aika paksut hiukset, saivat hetkessä kiharat. Aika vähän on semmoista, mitä voi kokea täysin ilmaiseksi. Kiitos vinkistä, mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.