sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Hevoshommia Turussa - Apassionata-hevosshow

Jo monta vuotta sitten tyttäreni esitti toiveen, että lähtisin hänen kanssaan katsomaan Apassionata-hevosshown. Nyt haave on toteutettu.

Visit Apassionata 2019
Pohjoista tunnelmaa Apassionata-showssa

Reissuun lähdimme perjantai-iltana yöjunalla Oulusta kohti Turkua. VR yllätti positiivisesti, makuuhytti oli siisti, oma wc, iso ja pieni pyyhe sekä vesipullo. Oli miellyttävä kokemus sujahtaa puhtaisiin sileisiin lakanoihin nukkumaan. Vaikka yläpedillä hieman keinutti, nukuin yllättävän hyvin.

Junassa on hauska matkustaa VR Finland
Makuuhytin yläpediltä ei pääse putoamaan, hyvät turvavyöt
Lauantai-aamulla heräsimme Turusta. Ensimmäinen ajatus, nyt pitää saada aamiaista. Otimme suunnan kohti Kauppatoria ja Sokos Hotel Wiklundia. Hotellista voi ostaa aamiaisen asumatta hotellissa.

Where to have breakfast in Turku Finland
Ihanaa päästä valmiiseen pöytään yöjunailun jälkeen Sokos Hotel Wiklund Turku
Where to stay in Turku Finland choose Sokos Hotel Wiklund
Viihtyisä aamiaisravintola Sokos Hotel Wiklund Turku

Täydellä vatsalla olikin mukava kierrellä kaupungilla.  Turku on kaunis kaupunki ja ilmakin suosi meitä. Oulun lumimyrskyjen jälkeen Turussa oli jo keväistä.

Visit Turku
Keisari Aleksanteri ja Ruotsin kruununprinssi Kaarle Juhana 

Visit Turku
Hienoa päästä näin arvokkaaseen seuraan
A place worth visiting Turku Finland
Turku hemmotteli vieraita kauniilla keväisellä päivällä

Tämä reissu oli siinäkin mielessä erilainen, että koko reissu toteutettiin ilman omaa autoa. Junalla Oulu-Turku-väli edestakaisin. Gatograde Centerille (Turkuhalli) pääsee näppärästi bussilla 100, joka lähtee pysäkiltä T87 Linnankadulta. Kun tapahtuma on ohi, samalla bussilla pääsee takaisin, bussi pysähtyy myös rautatieasemalla.

Apassionata 2019

Apassionata-hevosshow oli upea. Showssa ei ole pelkästään hevosia, vaan siinä on myös tarina, jota täydentää musiikki, tanssijat, valot, suurelle screenille heijastetut kuvat. Todella hieno kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet pelasivat täydellisesti yhteen. Pääosassa kuitenkin hurmaavat ihanat hevoset.

Apassionata 2019

Apassionata 2019

Shown jälkeen ehdimme vielä käydä kaupungilla ennen lähtöä takaisin Ouluun. Nopea, päivän mittainen pyrähdys Turkuun antoi mukavaa vaihtelua arkeen. Tosin täytyy myöntää, että aika raskas reissu, olin aivan poikki, kun olimme kotona tänään sunnuntaina kello 00:30. Mutta joskus täytyy vaan tempaista ja lähteä. 

Oletko nähnyt Apassionata-hevosshown? Mitä tykkäsit? 

                    Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!  Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! 

2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut mukava reissu :) En ole koskaan ko. showta nähnyt, mutta on varmasti upea!
    Kivaa maaliskuun jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Kyllä, reissu oli mukava, sain tyttären kanssa laatuaikaa yhdessä. Show oli hieno, kannattaa käydä joskus katsomassa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.