sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ravintolasuositus Budapestiin - ruben Etterem


Budapestissä hujahti neljä päivää todella nopeasti. Kaupunki on täynnä nähtävää, minne vain pään kääntää, näkee upeita rakennuksia ja patsaita. Olo oli kuin olisi ollut ulkoilmamuseossa. Kutsuvia ravintoloita sisäänheittäjineen oli keskustan katujen varret täynnä. Valinta on aina vaikea.

Viimeisenä iltana Budapestissä illallispaikaksi valikoitui  Restaurant ruben. Paikka löytyi Googlen avulla, moni oli ravintolaa suositellut. Päätimme mennä itse katsomaan, millainen ravintola on kysymyksessä.

ruben Etterem    Restaurant ruben

Delicious food in Budapest Hungary
ruben Etterem Budapest Hungary 
Ravintola sijaitsee  hieman syrjemmällä, muutama kadunväli  ostoskadulta. Seutu vaikutti hiljaiselta, ei ollut paljon liikennettä. Ravintolan osoite on Magyar u. 12-14.

Want to eat good food in Budapest Hungary

A good choice to have dinner ruben etterem


Ravintolan sisustus on mukavan rento ja viihtyisä. Juuri sillä hetkellä kun otin kuvaa, sali oli tyhjä. Hetkeä myöhemmin talo oli täynnä asiakkaita. Kuulin, kun siinä kävi muutama asiakas yrittämässä sisään, he eivät päässeet, kaikki pöydät olivat varatut.  Meillä kävi hyvä tuuri, kun pääsimme sisään ilman pöytävarausta. Olimme oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan. Kysymyksessä oli keskiviikkoilta, joten ravintola on suosittu tavallisena arki-iltanakin.  Ravintola rubeniin kannattaa siis tehdä pöytävaraus.

Excellent choice for dinner restaurant ruben

Menu on siinä, nyt valitsemaan. Me jätimme alkuruoan väliin, tilasimme suoraan pääruoan.

Excellent turkey with ham, cheese and Rice in Restaurant ruben in Budapest Hungary


Where to have good dinner in Budapest Hungary

Toinen meistä tilasi kalkkunaa kinkku-camembertjuustotäytteellä sekä riisiannoksella, jossa oli herkkusieniä. Annos oli valtavan suuri, mutta vei kielen mennessään. Kalkkuna oli todella hyvää. Annoksen hinta 2750 HUF,  noin 9 euroa.

Want to eat salmon choose restaurant ruben in Budapest Hungary

Toinen meistä tilasi lohta. Annos oli yllättävän pieni, mutta todella hyvän makuinen. Jos sinulla on kova nälkä, silloin on parempi tilata joku muu annos, lohi ei välttämättä riitä. Ellei sitten tilaa  alkuruokaa. Lohi on Unkarissa arvokasta, tämä annos maksoi 3450 HUF, noin 11 euroa.

Ravintola ruben on saanut monena vuonna Tripadvisorin kunniamaininnan. Enkä yhtään ihmettele, viihtyisä ja rento tila, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, hyvää ruokaa kohtuuhinnalla. Hintalaatusuhde oli tosi hyvä.

Where to have excellent dinner in Budapest Hungary

Ravintola rubenia voin hyvillä mielin suositella, kannattaa tehdä pöytävaraus.

Oletko käynyt rubenissa, kokemuksia?

Hei, se on helmikuu, kevättä kohti mennään, ihanaa, olen kevään lapsi itsekin.....
                                                Keväisissä fiiliksissä......Mukavaa uutta viikkoa!
                                               
                                                 Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!
                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.