keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Unelmien tyyli

Jes! Vihdoin viimein minä löysin sen, nimittäin hukassa olleen unelmieni tyylin. Islannin reissulla, kuumien lähteiden alueella Geysir Centerissä on pari pientä kauppakeskusta, joista toisesta löysin ihania asukokonaisuuksia, haaveiden tyylin.

Geysir Clothing Iceland

Karta över Island
Islannin karttoja Geysirin liikkeessä
Geysir vaatteet Islannista
Geysir vaateliike Geysir Centerissä

Geysir tarkoittaa kuumaa lähdettä, josta purkautuu säännöllisin väliajoin kuumaa vettä ja höyryä. Geysir on myös islantilainen vaatemerkki. Geysir vaatemalliston inspiraation lähteenä on pohjoinen kaupunkielämä yhdistettynä Islannin historiaan, perinteisiin käsityö- ja neuletaitoihin.

Clothing from Iceland Geysir
Geysir vaatteita
Geysir vaatemallisto yhdistää perinteet moderniin tyyliin. Geysir vaatteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Liikkeessä oli esillä muutamia asukokonaisuuksia, joihin itse ihastuin.

Geysir skirt and Hunter boots
Kumpparit ja vekkihame
Geysir style from Iceland
Viitta ja nilkkurikumpparit

Geysir clothes with Hunter boots
Vihreä ja viininpunainen on hyvä yhdistelmä
Nämä kaikki kolme asukokonaisuutta ovat sellaisia, että olisin voinut ottaa mukaani ne kaikki. Ihanaa tyyliä, yhtäaikaa eleganttia ja käytännöllistä kumppareineen. Tosiasiassa en ostanut Geysir-liikkeestä mitään, annoin vain silmien levätä kaikessa kauniissa. Ja otin talteen valokuviin nämä asukokonaisuudet.

Tämä postaus on nyt viimeinen Islantipostaus. Näitä Islantijuttuja on ollut mukavaa kirjoittaa, samalla olen saanut itse muistella ja elää reissua uudelleen. Toivottavasti joku teistä saa jutuista apua, ideoita ja inspiraatiota oman Islannin reissun suunnitteluun.  Hei sitten Islanti, kunnes, joskus, ehkä tapaamme jälleen.

Onko vaatemerkki Geysir sinulle tuttu? Mikä noista kolmesta asukokonaisuudesta miellyttää sinua eniten?

Kyllä aika rientää, ollaan jo itsenäisyyspäivän aatossa. Itse olen menossa tänä iltana, minne muualle kuin teatteriin. Ohjelmassa on My Fair Lady, jonka näin  ensimmäistä kertaa viime helmikuussa. Nyt oli niin hieno mahdollisuus mennä katsomaan esitys toistamiseen, kun sain lipun edullisesti Oulun teatterin Black Friday-tarjouksesta. Esitys on niin hyvä, että sen voi katsoa uudelleen.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.