maanantai 3. joulukuuta 2018

Reissunaisen luottokaverit

Reissussa ollessa minulle on tärkeää, että mukana on muutama juttu, joihin voin luottaa. Islantiin matkustettaessa piti ottaa huomioon keli, lokakuussa ei ollut kovin lämmin, korkeitaan 8 astetta. Lisäksi  siellä oli kova tuuli ja hetkessä vaihtuva sää, aurinkoa ja sadetta vuorotellen.

Takki

Coats by Tom Tailor
Punaisessa lempitakissa Reykjavikin kaupungintalon edustalla
Tom Tailor raincoat
Katse kohti Reykjavikin kaupunkia
Muutama vuosi sitten ostin 70% aletangosta tämän takin. Takin pinta on sadetakkimateriaalia, eli se kestää sadetta. Täydellinen takki Islannin reissulle ja myös Suomen olosuhteisiin. Vaikka ollaankin jo joulukuussa, viime aikoina ainakin Oulussa on ollut harmaata tihkusadetta, tällä takilla on pärjännyt koko syksyn.

Valitse Tom Tailor takki
Lämmin huppu
Tom Tailor ulkovaatteet
Hyvät taskut
Tom Tailor outfit
Lämmin vuori
Tässä takissa on kaikki ominaisuudet mitä minä tarvitsen hyvältä takilta. Riittävä pituus, hyvä huppu, isot taskut, lämmin vuori, kiristysnauhat, pitää tuulen loitolla, sateenkestävä pinta. Takki toimii hyvin myös peittona, muutaman yön olen nukkunut Hki-Vantaan lentoaseman penkillä eikä ole palellut tämän takin alla.

Laukku


Desigual käsilaukku
Lempilaukku by Desigual
Bags by Desigual
Say something nice!
Muutama vuosi sitten kävin Barcelonassa, siellä on Desigualin liikkeitä joka kulmalla. Siinä kävi sitten niin, että kun näin tämän laukun, ihastuin siihen heti, mutta en kuitenkaan samalla reissulla sitä ostanut. En saanut laukkua mielestäni (tiedättekö tunteen?), joten muutaman tunnin kuluttua laukku piti käydä hakemassa.

Laukku on täydellinen reissulaukku. Sopivan iso, mahtuu paljon tavaraa, siinä on paljon taskuja sekä ulko- että sisäpuolella, hyvät "kantokahvat" sekä olkahihna. Ja mikä parasta, lemppariväriä punaista. Laukkuun on kirjailtu vielä positiivinen viesti: Say something nice! 

Kengät

Shoes by Kuoma
Joutsenia ja lempikengät

Nämä kengät ovat nähneet aika paljon. Islannin reissulla kengät kestivät hyvin vaativat olosuhteet laivan kannella, liukkaassa maastossa kuumien lähteiden luona, kilometreittäin kaupungilla kävelyä. Kengät ovat sopivan tukevat, niissä on hyvät urat pohjassa. Nämä kengät ovat lempparikenkäni syys- ja kevätkaudella. Ja punaiset tietysti. Saapa nähdä mihin kengät kuljettavat reissunaisen seuraavaksi....

Tästä tulikin asu/asustepostaus. Onko sinulla lempivaatteita/laukkuja, jotka otat aina reissuun?

Hei, se on joulukuu, avataan luukkuja ja ei oteta stressiä joulun valmisteluista, joulu tulee joka tapauksessa, mukavaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hieno laukku. Matkalla (ja muutenkin) on hyvä olla laukku jonka hihnat kestää painoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Susanna! Kyllä näin on, tämä laukku kestää painoa, siinä on tilaa. Laukku on kyllä ehdoton lempilaukku. Mukavaa itsenäisyyspäivää!

      Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.