lauantai 29. joulukuuta 2018

Hyvästi 2018, tervetuloa 2019!

Blogeissa on nyt paljon erilaisia postauksia  kuluneesta vuodesta. Kun ajattelen päättymässä olevaa vuotta 2018, yhden asian voin todeta. Mihin tämä vuosi on mennyt ja vielä näin nopeasti. Tuntuu, että aika kuluu ja vuodet vierivät aina vain nopeammin.

Varma The Warmth of Iceland

Vuoden 2018 reissut

Nyt kun muistelen tätä kulunutta vuotta, huomaan, että yllättävän paljon tuli reissattua. Kaikki reissut ovat olleet onnistuneita ja mukavia, mutta pari paikkaa menee ylitse muiden. New York ja Islanti, molemmissa  olin ensimmäistä kertaa ja molemmat  paikat mykistivät minut. New York suuruudellaan, sitä ei voi ymmärtää, ennen kuin siellä käy itse. Islanti taas on niin kaunis ja erilainen maa.  Näiden kohteiden lisäksi kävin Nessebarissa Bulgariassa ja Tallinnassa. Sekä tietysti täällä kotimaassa tuli reissattua Helsingissä, Raahessa, Rovaniemellä... Mökillä siellä Utajärven erämaassa kävin  tietenkin useampaan kertaan. 

Aarikka earrings from Finland

Vuoden 2018 kulttuuritapahtumat 

Kuluneen vuoden aikana kävin aika paljon kulttuuririennoissa. Muutamia tähtihetkiä mainitakseni: Oulun teatterin My Fair Lady (jonka kävin katsomassa kaksi kertaa, esitys oli niin hyvä), Näkymätön lapsi-esitys, Kansallisbaletin vierailun kolme esitystä. Helsingissä näin Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu-esityksen, joka oli todella hyvä. Toukokuussa Mamma Mia-musikaalin, pääosassa Laura Voutilainen. 

Oulun teatterin kanssa tein yhteistyötä Seniorisoppa-esityksen merkeissä. Kiitos luottamuksesta Oulun teatteri!

Vuoden 2018 henkilökohtainen elämä

Tällä hetkellä olen tyytyväinen ja onnellinen. Elämässäni on kaikki peruspilarit kunnossa: hyvä parisuhde, lähiperheessä on asiat hyvin. Äitinikin on toipunut lokakuisesta pyöräonnettomuudesta ja lonkkaleikkauksesta. Minulla on vakituinen työ, josta olen kiitollinen. Työpaikka kun ei ole nykyään itsestäänselvyys.

RST coat

Blogi

Viime keväänä heräsin tähän blogimaailmaan ja aloin lukea blogeja.  Muutaman kuukauden niitä luettuani ajattelin, että miksipä ei, voisin itsekin blogata. Koska en ole it-taitoinen henkilö, blogin perustaminen oli aika haastavaa. Mutta tässä ollaan, toivottavasti joku saa postauksista ideoita/vinkkejä reissuihin ja kulttuuririentoihin.

Ullarsmidjan Ice-fold Iceland

Mitä vuosi 2019 tuo tullessaan

On ihanaa kääntää elämässä uusi puhdas sivu. Se sivu on vielä ihan tyhjä ja valkoinen, saa nähdä mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan.

Tammikuu alkaa reissujen puolesta mukavasti. Sain Matkamessuille bloggaajapassin, (ihanaa, ensimmäinen bloggaajapassi minulle), toivottavasti nähdään messuilla, saa tulla nykäisemään hihasta. Messuilta suoraan lähden tutustumaan talviseen Budapestiin. En ole koskaan käynyt Budapestissä, joten on mukavaa päästä tutustumaan uuteen paikkaan.

Keväällä on tulossa pari kulttuurireissua, toinen Turkuun ja toinen Helsinkiin. Turussa villitsee Apassionata-shown hevoset ja Helsingissä villitsee elegantillä tyylillä iki-ihana Andrea Bocelli. 

Omassa elämässä toivon, ettei tapahdu mitään järisyttävää. Kaikki on hyvin juuri näin.

Blogin puolella toivon, että osaisin uudistaa blogin ulkoasua. Ne it-taidot.... Lisäksi toivon, että lukijat löytävät blogini ja saavat ideoita ja vinkkejä itselleen.

Takki RST

                                  Takki RST-merkkinen, ostin kirpparilta
                                  Kengät Aaltosen saappaat, itse ostettu
                                  Huivi ja lapaset joululahja tyttäreltä Islannista                           
                                                                                                             
                                  Lämmin kiitos kaikille blogini lukijoille,
                                  Oikein hyvää uutta vuotta 2019!                                   
                                              

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta sinulle! Näin lomalla jopa ehdin/jaksan kommentoidakin. Kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Minä puolestani olen jo pidempään seurannut sinun blogia. Meidän aikuisten naisten blogit ja jutut kiinnostaa. Hyvää uutta vuotta sinulle!

      Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.