perjantai 2. marraskuuta 2018

Tunnelmia Reykjavikistä

Reykjavik on eläväinen, värikäs ja rento kaupunki. Kulttuuritarjonta on laajaa ja yöelämä vireää. Keskusta on täynnä kahviloita, pubeja ja ravintoloita. Tunnelma on mukava, yhtäaikaa voi nauttia sekä kaupunki-  sekä kyläfiiliksestä. Kaupungin keskusta on sopivan pieni kierrellä kävellen, tutustua paikkoihin, kurkistaa seuraavan kulman taakse, mitä sieltä löytyy. Lähdetään katsomaan!

Visit Reykjavik Iceland
Seuraa minua!
Koko Islannissa on asukkaita noin 300 000, joista suur-Reykjavikin alueella asuu noin 200 000 henkilöä. Kaupungissa liikkuessa ei tullut täyteen  ahdettua tunnelmaa, vaan kaupunki on sopivan väljä.

Visit Kaia Kaffihus in Reykjavik Iceland
Kadulla voit törmätä leijonaan
Visit Reykjavik Iceland
Laugavegur-katu
Visit Brand Bakery in Reykjavik Iceland
Väriä elämään!
Näitä kauniita värikkäitä rakennuksia katsellessa ei voinut välttyä ajatukselta "miksei meilläkin Suomessa ole näitä?". Värikäs ympäristö antaa iloa ja postitiivista energiaa. 

What to see in Reykjavik Iceland
Puiston penkillä Reykjavikissä 
Huomion kiinnitti se, että Reykjavikissä on paljon patsaita. Tässä saan istua erään herrasmiehen kanssa samalla penkillä.

Where to visit in Reykjavik
Kulttuuri- ja konferenssikeskus Harpa
Kulttuuri- ja konferenssikeskus Harpa on majesteettisen näköinen rakennus veden äärellä. Oli mukavaa kierrellä vanhassa satamassa ja katsella aluksia. Kalastus ja turismi ovat Islannin tärkeimmät elinkeinot.

Visit churches in Reykjavik Iceland
Ruiskaunokit lokakuussa
Tämä kaunis kirkko on ihan Reykjavikin keskustassa. Kirkossa ja ympäristössä on viehättävää maalaiskylän tunnelmaa. Ruiskaunokit olivat täydessä kukassa vielä lokakuun puolivälissä.

Iloa ja väriä sinulle loppuviikkoon!

6 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia ja tietoa Reykjavikista, kiitos! En ole koskaan käynyt, mutta kiinnostus kasvaa koko ajan! Nuo värilliset rakennukset olisivat tosiaan tervetulleita Suomeenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Islantia ja Reykjavikiä voi kyllä suositella matkakohteena. Viikon reissulla sai vain pintaraapaisun tästä ihanan erilaisesta paikasta. Hyvin pystyi olemaan reissussa lokakuussakin, tarpeeksi vaan vaatetta mukaan. Vielä on tulossa lisää Islantijuttuja lähiviikkoina. Värikkäät rakennukset piristävät katukuvaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vitsi kuinka upealta näyttää. Minä niin rakastan tuolalisia seinämaalauksia, ne jos jotkut tuo väriä päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kyllä näin on, ihminen tarvitsee väriä ja valoa elämään vaikkapa ihanien riemunkirjavien rakennusten muodossa. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Nuo neljä ensimmäistä kuvaa ovat erityisen ihania. Katutaide muutenkin on tosi kiinnostavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Minusta on mukavaa, kun ympärillä on väriä piristämässä. Lisää väriä kaupunkeihin!

   Poista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.