sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Guesthouse Akureyri

Islannin reissu on nyt edennyt saaren pohjoisosaan, Akureyriin. Aina reissua suunnitellessa majoituksen valinta on aika työläs prosessi, ainakin minun mielestäni. Sitä selailee varaamojen sivuja, vertailee hotelleja ja lopulta alkavat kaikki hotellit tuntua ihan samanlaisilta. 

Guesthouse Akureyri is good choice to stay overnight
Guesthouse Akureyri 
Riippuu reissun luonteesta, millaisen majoituksen valitsee. Kaupunkilomilla majapaikka on vain nukkumista ja vaatteiden vaihtoa varten, joten kriteerit eivät ole kovin korkealla. Kunhan on hyvä sänky ja lämmin huone, vilukissa kun olen, aina meinaa palella.

Front door of Guesthouse Akureyri
Guesthouse Akureyrin ulko-ovi
Akureyrissä majapaikaksi valikoitui Guesthouse Akureyri. Sijainti on todella hyvä, Guesthouse on pääkadun varrella. Joka paikkaan on lyhyt matka kävellä. Guesthousen lähellä on kauppoja ja kahviloita. Itse asiassa majatalon alakerrassa on leipomo, Kristjan's Bakery, hain sieltä meille lähtöaamuna täytetyt croissantit, hyvää oli.

Welcome to Guesthouse Akureyri
Guesthouse Akureyrin check-in taulu
Guesthouse Akureyriin on helppo mennä, ulko-oven taulussa on ovikello, sitä painetaan. Sieltä sitten henkilö vastaa ja päästää sisälle, kun kuulee kuka on tulossa. Eteisessä on tämä check-in taulu, mistä selviää huoneen numero ja tärkeä wifin tunnussana. Avain odottaa huoneen ovessa. Majoittuminen on helppoa.

Cosy room in Guesthouse Akureyri
Kahden hengen huone Guesthouse Akureyri 

Visit Akureyri Iceland
Peili ja rahi kahden hengen huoneessa 
Meidän huoneemme oli viihtyisä, tykästyin huoneen värimaailmaan ja tunnelmaan. Sänky oli hyvä, eikä palellut. Ainoan yllätyksen antoi peili, ei sillä mitä sieltä näkyi 😊, vaan sillä, että se oli yllättävän korkealle ripustettu. Melkein piti olla varpaillaan, että näin kasvoni peilistä, olen 170cm pitkä, joten peili oli todella korkella. 

Guesthouse Akureyrin yhteiskeittiö 
Koska kyseessä on guesthouse, ovat keittiö ja wc-tilat yhteiskäytössä. Lokakuun puolivälissä Guesthousessa Akureyrissä ei ollut tungosta, keittiössä ei näkynyt ketään kokkaamassa.  Viihtyisän oloinen ja hyvin varustettu keittiö, tosin suomalainen keksintö kuivauskaappi sieltä tietysti puuttui.

Restroom in Guesthouse Akureyri Iceland
Wc-tilat Guesthouse Akureyri 
Yhteinen wc-tila oli myös siisti, tuossa seinän takana on suihku. Vessaan ei tarvinnut jonottaa, guesthousessa ei ollut montaa huonetta asuttuna.

Akureyrin keskusta on täynnä guesthouseja, minne vain katsoikin, siellä näkyi kyltti "Guesthouse", kaupungissa on vara mistä valita majoitus. Guesthouse Akureyri on hyvä vaihtoehto majapaikaksi Akureyrin vierailulla. Hinta oli kohtuullinen, sijainti on todella hyvä, huone viihtyisä. 

Oletko käynyt Akureyrissä, onko Guesthouse Akureyri tuttu paikka?

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.