torstai 29. marraskuuta 2018

3x ravintola Akureyrissä Islannissa

Reissussa on muutama juttu, joita pitää noudattaa. Syö aina, kun voit ja käy vessassa aina, kun mahdollista. Koskaan ei voi tietää, miten tilanteet muuttuu. Esittelyssä kolme ravintolaa, joissa kävimme Akureyrissä.

Akureyri Fish&Chips


Where to eat in Akureyri Iceland
Akureyri Fish&Chips

Akureyri Fish&Chips ravintolan tunnelmaa
Tyttäreni oli kysellyt opiskelukavereiltaan ravintolasuosituksia Akureyrissä. Akureyri Fish&Chips-ravintolaa olivat kaverit suositelleet, sinne siis. Ravintolan julkisivu on pirteän punainen, sisustus on kodikas, hieman mökkimäinen lautaseinineen.

Akureyri Fish&Chips
Fish&Chips annos
Nautin fish&chips-annoksen. Kuva hieman hämää, tarjoiluastia oli syvä, friteerattu kala oli pinnalla, perunat kalan alla. Hieman haasteellista oli syödä syvästä astiasta, kuitenkin kaikki tuli syötyä. Lisukkeena oli coleslaw-tyyppistä salaattia ja dippiä. Tässä ravintolassa, kuten kaikissa muissakin, oli iltapäivällä happy hour, yhden juoman hinnalla sai kaksi.

Berlin

Breakfast Lunch in Berlin Akureyri
Berlin in Akureyri
Edellisessä, Täydellinen päivä Akureyrissä-postauksessa mainitsinkin jo Berlin-ravintolan. Brunssi oli hyvä, riittävän täyttävä, sen syötyään jaksoi koko valasretken. Berlin tuntui olevan suosittu aamiais/brunssipaikka, se oli koko ajan täynnä, myös paikallisia asukkaita, ei pelkästään turisteja.

Where to have breakfast in Akureyri
Herkullinen vohveli kermavaahdolla ravintola Berlin Akureyri
Tässä vielä herkullinen vohveli, mikä kuului brunssiin.

Bistro&bar  Mulaberg Hotelli Kea

Reataurant Mulaberg in Hotel Kea Akureyri
Hotel Kea Akureyri
Hotelli Kea sijaitsee keskeisellä paikalla ihan Akureyrin kirkkoon johtavien portaiden juurella. Bistro&bar Mulaberg on hotellin ravintola.

What is elegant restaurant in Akureyri Iceland
Viihtyisä oleskelutila Bistro&bar Mulabergissa
Kastehelmituikut Bistro&bar Mulabergissa 
Hotelli Kean ja Bistro&bar Mulabergin sisustus on tyylikäs, iätön, elegantti, lämmin. Sohvat suorastaan kutsuivat istumaan. Oli mukavaa huomata Kastehelmituikut ravintolassa. Myös täällä oli happy hour, kippis onnistuneelle reissulle!

Bistro&bar  Mulabergin Gimlet
Excellent choice for dinner restaurant Mulaberg in Hotel Kea
Herkkutarjotin  Bistro&bar Mulabergin tapaan
Tähän kerrostarjotimelle on koottu paikallisia erikoisuuksia, mielenkiintoinen kokonaisuus. Bistro&bar Mulabergin kantavana ideana on käyttää laadukkaita islantilaisia raaka-aineita yhdistettynä ranskalaiseen, italialaiseen ja tanskalaiseen keittiöön. Hyvin toimiva kokonaisuus, hyvää oli.

Oletko käynyt Akureyrissä, onko sinulla ravintolasuositusta sieltä?

Näissä tunnelmissa, herkullisia hetkiä muistellen, hyvää torstaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.