torstai 4. lokakuuta 2018

R/H:n pop-up myymälä Oulussa

Vaatemerkki R/H pitää tämän kuluvan viikon pop-up myymälää Oulussa.  Kyseinen vaatemerkki on minulle uusi tuttavuus, joten päätin pyörähtää katsomassa, mitä myymälästä löytyy. R/H:n takana ovat suunnittelijat Emilia Hernesniemi ja Hanna Riiheläinen.

Clothes by R/H from Finland
R/H mallistoa

Suomalaista vaatesuunnittelua
Mekko Shagri
Syysmalliston teema on valo, mitä tarvitaan Suomen pimeässä syksyssä. Valoa ja piristystä pimeyteen tuovat printti- ja glitterkankaat. Valikoiman vaatteet sopivat sekä arki- että juhlakäyttöön. Vaatteissa korostuu käytettävyys ja mukavuus, voit käyttää lempparipuseroa vaikka joka päivä.

R/H design from Finland
"Mikki hiiren" korvat

R/H:n vaatteissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja vaatteet tuotetaan kestävän kehityksen mukaisesti. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa. Kaikki vaatteissa käytettävät kankaat tulevat Euroopasta.  

Finnish clothing industry
"Mikki hiiren" korvat oranssina
Tässä oranssissa mekossa on asennetta, tämä jos mikä tuo valoa ja energiaa pimeyteen.


Mistä löytyy jotain erilaista
Korut by R/H
Mallistossa on myös koruja.Finnish quality handbags
R/H käsilaukut
Kun olen jossain liikkeellä, missä on ihania käsilaukkuja, minun on aika vaikea mennä pysähtymättä ohi. Tässä laukussa vaan on sitä jotain, ihanan symppis laukku.

Jos nyt tuli inspiraatio tutustua paremmin R/H:n tuotantoon, kivijalkamyymälä on Helsingissä Pohjoisesplanadilla, verkkokauppa löytyy sekä useita jälleenmyyjiä. Meillä täällä Oulussa R/H:n mallistoa myy KureStore.

Uusi tuttavuus, oli mukava tutustua. Onko R/H sinulle tuttu vaatemerkki?

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu alkaa olla lähellä, mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊