maanantai 17. syyskuuta 2018

Seniorisoppa Oulun teatteri


Postaus on tehty yhteistyössä Oulun Teatterin kanssa.


Mitä tekemistä on vanhemmalle ihmiselle Oulussa
Oulun Teatteri
Seniorisoppa

Jos joskus tulee tilanne, että mitähän sitä tekisi tänään, niin  teatteri on hyvä valinta. Oulun teatterissa on tarjolla seniori-ikäisille mukava kokonaisuus: Seniorisoppa. Sain mahdollisuuden olla mukana Seniorisopan Tässä ja nyt -esityksessä. Tilaisuuteen on helppoa tulla mukaan, esitys ja ruokailu tapahtuvat suuren näyttämön lämpiössä. Lipun hintakaan ei päätä huimaa, 10 euroa, sisältäen sopan ja esityksen.

Soppaa

Mitä teen eläkkeellä
Oulun Teatterin suuren näyttämön lämpiöLihasoppaa Oulun teatterilla
Lihasoppaa Oulun teatterilla
Pöydät oli valmiiksi katettu ja soppa annosteltu lautasille.  Syömään!!

Tässä ja nyt -esitys


Vatsat täynnä maukasta lihasoppaa, olikin aika siirtyä esityksen pariin.  Ennen varsinaisen esityksen alkua esittäydyimme toisillemme. Näin tulimme tutuiksi, tunnelma oli rento ja välitön. Ihmiset innostuivat kertomaan haaveistaan ja siitä ovatko ne toteutuneet.


What to do in Oulu
Timo Reinikka ja Heli Haapalainen
Tällä kertaa Tässä ja nyt -esityksessä käsiteltiin meille kaikille tärkeitä asioita: rakastaminen, läheisyys, koskettaminen, erilaisuus ja että jokainen ihminen tarvitsee toista ihmistä.  Näyttelijät esittivät tunteella  runoja ja proosaa. Yleisö pääsi mukaan keskustelemaan esityksen herättämistä ajatuksista.

Tässä ja nyt -esityksessä aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja jokapäiväisiä arkisia asioita ja kaikkea siltä väliltä.

Mitä esityksiä Oulun teatterissa on
Tässä ja nyt: Timo Reinikka ja Heli Haapalainen
Päivän teemaa käsiteltiin myös musiikin keinoin. "Jokainen ihminen on laulun arvoinen, jokainen elämä on tärkeää".

Suosittelen lämpimästi osallistumaan Seniorisoppa-tilaisuuksiin. Niihin on matala kynnys saapua, ei ole "virallista pönötystä", samaan rahaan saa soppaa ja esityksen. Tunnelma oli lämminhenkinen , kenties siellä voi  löytää uusia tuttavuuksia.

Seniorifestivaali 24.-27.syyskuuta

Oulun teatterissa järjestetään Seniorifestivaali syyskuun loppupuolella.  Maanantaista torstaihin on joka päivä monipuolista ohjelmaa. Esiintymässä ovat mm. Pirkko Mannola ja Aira Samulin ( Aira on minun idoli, ihana ikinuori lady). Ellei vielä ole käynyt katsomassa musikaalia My Fair Lady, siitä saa esimakua menemällä katsomaan musikaalin avoimia harjoituksia tiistaina 25.9. klo 10-11 suurella näyttämöllä. Lippuja sekä Seniorifestivaaliin että kaikkiin Seniorisoppa-esityksiin voi ostaa Teatterin ala-aulan myyntipalvelusta, Oulu10:stä, Ticketmasterin verkkokaupasta tai Ticketmasterin lippukaupoista esimerkiksi Oulun alueen Prismoista.

Timo Reinikka
Oulun Teatterin näyttelijät vierailevat myös palvelutaloissa Seniorisopan merkeissä. Palvelutaloissa esitysten sisällöt vaihtelevat katsojien mukaan.

Seniorifestivaali Oulun teatteri
Meillä kaikilla oli niin mukavaa !

Minä pidän paljon elävistä esityksistä, teatterista, konserteista, sirkuksesta. Se, että siinä sinun edessäsi tapahtuu oikeasti, tempaisee mukaansa, sitä unohtaa arkiset huolet, voi hetken nauttia ja olla, antaa tunteen viedä.

Lämmin kiitos Oulun Teatterille yhteistyöstä.

Mitä sinä, lukijani, menet seuraavaksi teatteriin katsomaan ? Minulla on lippu ostettuna Oulun teatterin Ninni näkymätön lapsi-esitykseen. Muumifani kun olen, tämä esitys on ihan must.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille !

2 kommenttia:

 1. Seniorisoppa kuulostaa mainiolta sopalta. Oulun teatteri on löytänyt mainion yhdistelmän: teatteria ja soppaa.
  Ja mikä upeinta, esiintyvät myös palvelutaloissa.
  Jos asuisin lähempänä, niin nuo teatterifestivaalit myös kiinnostaisivat. Airaa ihailen minäkin.
  Olipa kiva katsastaa Oulun Teatterin ohjelmisto. Kiitos ja kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Tuula! Teatterissa vaan on jotain taikaa, teatterifani olen. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.