torstai 30. elokuuta 2018

Syystunnelmissa

Elokuu alkaa olla finaalissa, olemme saaneet viettää ihanaa kesää. Lämmintä on riittänyt, koko kesä on tuntunut pidemmältä. Aurinko ja lämpö vain jatkuu, jatkuu, jatkuu....

Mutta pakko tässä on palata lämmöstä ja kesästä  maan pinnalle ja alkaa valmistautua syksyyn. Minulle syksy ei ole koskaan vastenmielinen vuodenaika, päinvastoin. Jostain syystä pidän syksystä, pimeyskään ei haittaa. 


Olohuoneen sisustus

Tässä on minun lempparipaikka olohuoneessa. Usein töiden jälkeen istun tuohon lukemaan postia, laitan jalat rahille, nautin kahvia samalla. Haaveilen siitä, että syksyllä saan  tuulisena ja myrskyisänä iltana kietoa itseni tuohon huopaan. Myrskyjä odotellessa...

Olen asettanut itselleni pari haastetta tähän syksyyn. Kesän aikana en saanut itseäni moneen kuukauteen kuntosalille. Nyt on pakko ryhdistäytyä ja aloittaa uudelleen salitreeni.

Jumppajalkine Adidas


Nails by Rio Beauty


Villi veikkaus, mikä tämä laite on ? Kesällä, Tampereen reissulla, ostin alennusmyynnistä tämän Ledvalo kynsilaitteen. Minä haaveilen myös kauniista kynsistä, vielä kertaakaan en ole tuota laitetta käyttänyt. Asiaan täytyy paneutua ja alkaa harjoitella kestolakkausta. Laitan sitten tänne tuloksia.

Siinä minun haasteet, salitreeni käyttöön ja kynnet kauniiksi.

Aina pitää olla jotain, mitä odottaa, joku mukava juttu, niin jaksaa arkea paremmin.

Suomen kansallisbaletti

Kun toukokuussa sain kuulla Kansallisbaletin tekevän vierailun tänne meille pohjoiseen, Ouluun, päätin, että menen katsomaan mahdollisimman monta esitystä. Näillä korkeuksilla baletti on niin harvinaista herkkua, että  liput myytiin loppuun todella nopeasti. Onneksi sain lippuja moneen näytökseen. Ihanaa, lokakuuta odottaessa.

Muutakin kulttuuria on luvassa, ensi viikolla menen isolle kirkolle, Helsinkiin. Olen ostanut lipun Helsingin kaupunginteatterin näytelmään Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu. Mielenkiinnolla odotan sitä esitystä, pääosassa siinä on Eero Aho.

Syksyyn pitää varautua myös vaateosastolla. Minä tykkään yhdistellä vanhaa ja uutta.

kncollection hat

Tässä kokonaisuudessa kaikki on ostettu joko kirpparilta tai alennusmyynnistä. Parkatakki on uusin kirpparilöytö muutamalla eurolla, takkiin sopii hyvin viininpunaiset asusteet. Ei muuta kuin syystuulia päin.

Lukijani, oletko asettanut itsellesi haasteita syksyyn tai aloittanut uuden harrastuksen ?

Mukavaa alkavaa viikonloppua !

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri, olet niin kaunis. <3 En olisi kyllä tiennyt mikä tuo punainen "kahva" on. Vaatteet aivan mahtavia löytöjä ja kivan värikkäitä. <3

    Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia ! Tietotekniikka ei ole vahvin osaamisalue, bannerissa oli tekemistä, mutta sain sen tehtyä. Mukavaa uutta viikkoa !

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.