keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Prinsessakakkua ja nostalgiaa

Nyt lukijat nautitaan prinsessakakkua, sillä minun blogi täyttää 2 kuukautta.

Ja sitten pahoittelut nimimerkiltä "aloittelija bloggaamisessa, it-taidotkin hakusessa",
Nyt vasta huomasin katsoa osion kommentit. Ja sinnehän oli jotain tullutkin, kiitos teille kommentoijat. Aina oppii uutta ! Ei muuta kuin aurinkoisin mielin eteenpäin.

Marsipaani

No, ihan tämän blogiuran takia en tätä ostanut, vaan tyttären synttäreiden, joita juhlittiin eilen. Tytär ei sentään täyttänyt 2 vaan 24. 

Meillä on aika monesti pienten juhlien yhteydessä nautittu prinsessakakkua. Se on helppo ja herkullinen ratkaisu.

 Olen  hieman tuonne Ruotsiin päin kallellaan, sillä olen 55 vuotta sitten syntynyt siellä. Tosin olemme muuttaneet takaisin Suomeen, kun olin ihan pieni. Muutama vuosi sitten teimme vanhempieni kanssa asuntoautolla nostalgiamatkan niille seuduille ( Borås ja ympäristö), jossa olen syntynyt ja jossa olemme asuneet.

Kyllä siinä tunteet nousivat pintaan, vanhempanikaan eivät olleet käyneet siellä sen koommin, kun muutimme pois. Eikä  siinä voinut välttyä jossittelulta, että mitäs jos olisimme jääneet tänne, minkälaista elämä olisi.

Här är jag född
 Löytyihän se sairaala, jossa olen syntynyt. Oli kyllä hieman outo tunne, mutta samalla hyvä, jokin sai päätöksensä. Olen tietysti aina tiennyt, että olen Boråsissa syntynyt, muttei paikasta ollut mitään muistikuvaa, nyt on.

Tarina lähti rönsyilemään......Kiitos teille lukijat näistä kahdesta kuukaudesta,
 stay tuned, pysykää kanavalla !

Mukavaa viikonjatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.