torstai 5. heinäkuuta 2018

Hemmottelua !

Kyllä on ihanaa saada hemmottelua osakseen. No, kuka minua hemmottelee ? Vastaus: YLE. Oikeastaan en juurikaan katso tv:tä, mutta tällä hetkellä menee muutama juuri minun mieleeni oleva laatusarja.

Outlander

Ensimmäisen Diana Gabaldonin kirjan taisin ostaa joskus 2000-luvun alkupuolella. Ja se olikin sitten menoa, jäin pahemman kerran koukkuun. Tarina on niin hyvä ja mielenkiintoinen. Sopiva sekoitus historiaa, mielikuvitusta, ihmissuhteita, romantiikkaa. Kun kirjoista tehtiin tv-sarja, olin aivan täpinöissäni. Tällä hetkellä Yle esittää kaudet 2 ja 3 uusintana 4:tä kautta odotellessa. Tätä kirjasarjaa että tv-sarjaa voin kyllä suositella.

Olin niin inspiroinut näistä kirjoista, että muutama vuosi sitten kävin Skotlannissa. Pääasiassa Edinburghissa, yhtenä päivänä kävin Invernessissä saakka. Skotlanti on paikka, jonne täytyy joskus mennä uudelleen.


Toinen tämän kesän suosikki on Poldark. Sarjassa on mielenkiintoisia käänteitä, mutkikkaita ihmissuhteita, hyvää ajankuvausta, ihanaa Cornvallin maisemaa ja Aidan Turner. Tarvitseeko sitä muuta ?


Kolmas suosikki on Ella Kannisen Kesäksi kotiin-sarja. Ella on niin hyvä juontaja, luonteva, selkeäsanainen, sopivan asiallinen, ei niinku hihitä. Hän saa haastateltavat puhumaan ja kertomaan. Tunnelma on mukavan kotoisa. Olen pitänyt Ellasta Talo Italiassa- sarjasta lähtien.

Kesällä toki pitää tehdä muutakin kuin katsoa tv:tä, mutta näitä sarjoja ei vaan voi missata. Tosin, voihan ne katsoa vaikka Yle Areenasta.

Mitkä on teidän lempparisarjoja  ?

Mukavaa viikon jatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.