maanantai 30. heinäkuuta 2018

Hellettä ja lohikeittoa

Oi ihanaa lämpöä ! Tästä pitää nauttia, vielä kun lämpöä riittää. Tänään pyöräilin  12 km  tyttären luokse 31 asteen helteessä. Täytyy myöntää, että lämpö tuntui.  Töiden lomassa olen nauttinut kesästä. Meiltä on noin kolmen kilometrin matka Oulun parhaalle biitsille, Nallikariin. Siellä on ollut paljon väkeä, mutta ranta on niin suuri, että sinne mahtuu. Minä en todellakaan mene uimaan luonnonvesiin, ellei vesi oikeasti ole lämmintä. Nyt on ollut, olen jo useamman kerran uinut meressä.

Shorts by Kappahl

Tällä helteellä lemppariasuni on ollut Kappahlin aletangosta löytyneet shortsit yhdistettynä kirpparilta ostettuun H&M:n puseroon. Pusero on todella ohutta kangasta, mukavan ilmava ja vilpoinen.

Visit Oulu Finland


Welcome to Oulu Finland

Yhtenä päivä rannalle mennessä pysähdyin lounaalle Villa Hannalaan. Tämä kaunis pitsihuvila on rakennettu vuonna 1859 kauppaneuvos ja laivanvarustaja J.W. Snellmanin perheen kesäkodiksi. Nykyisin Villa Hannala on tunnelmallinen kahvila, josta saa maailman parasta lohikeittoa.

Villa Hannala Oulu Finland

Tämä on ihanaa ! Yhdistettynä tuoreeseen rieskaan, mikä maukas nautinto !Church Of Liminka Finland

Eilen olin rippijuhlissa Limingan kirkossa. Lämmintä oli sielläkin, mutta kuitenkin tunnelmallista. Limingan kirkon alttaritaulun on maalannut Oskar Nylander vuonna 1849. Alttaritaulun nimi on "Kristuksen kirkastus", taulu jäi Oskar Nylanderin viimeiseksi työksi.

Nautitaan vielä tästä lämmöstä, mukavaa alkanutta viikkoa !

2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja hei täällä samanlainen kirppareilla viuhtoja ja KappAhlin aleihin pitää aina täräyttää. Parhaat pöksytkin olen ostanut sieltä.

    Nyt on ollut superkesä ja vaikka ei edes merivesi ole vilvoittanut, niin meressä on ainakin voinut vilvoituksen kannalta ihan asua, niin lämmintä merivesikin on.

    Ihanaa elokuun alkua <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Tiia ! Minä hankin miltei kaikki käyttövaatteet kirpparilta ja aletangoista. Varsinkin kirppareilla on mukavaa kierrellä. Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.