lauantai 16. kesäkuuta 2018

Shortsikelit Nessebarissa

Aina reissuille tulee pakattua liikaa vaatetta mukaan. Kuitenkin käy niin, ainakin minulle, että tulee pidettyä vain lempparivaatteita.

Tällä kertaa koko reissun ajan ollut ihana lämpö teki sen, että shortseilla oli enemmän käyttöä kuin moneen vuoteen Suomessa.

Tosin, vaikka Oulussa olisikin joskus noin 30 asteen lämpötila, ajatus siitä, että kulkisin kaupungilla shortseissa, on jotenkin vieras. Apua, nytkö se keski-iän kriittisyys iskee ! Ehkä olen ujo tai vanhanaikainen, mutta hellekelillä Oulussa pidän mieluummin jotakin muuta kuin shortseja.

Shorts by Kappahl

Kuvassa näkyvät vaatteet olen kaikki itse ostanut.
                                                - hattu Prismasta
                                                - pusero Promod, kirpparilta pari euroa
                                                - shortsit Kappahl, pari vuotta sitten loppualesta
                                                - kengät Wrangler, viime kesänä Prisman loppualesta

Siniset korut Kanarialta

Nämä ihanat siniset korut olen ostanut Kanarian reissulta vuonna 1998. Korut sopii mielestäni hyvin tähän pusero/shortsikokonaisuuteen. Hyvin on korut kestäneet aikaa, sekä materiaalin että tyylin puolesta.

YO ZEN earrings


Toinen lempparipusero on tämä oranssi Vilan pusero. Alunperin vierastin oranssia, ajattelin, ettei se väri sovi minulle, mutta, kun näin tämän puseron, se oli pakko ostaa. Kustannus pari euroa, kirpparilta.

VILA shirt

Viime jouluna lahjoin itseäni näillä korvakoruilla. Tykästyin korujen yksinkertaiseen muotoon. Eipä tullut samanlaisia korvakoruja Nessebarissa vastaan. Hattu oli melko ehdoton, aurinko paistoi niin kuumasti, että ilman hattua mahdollisuus saada auringonpistos oli suuri.

Helteitä Ouluun odotellessa......mukavaa viikonloppua kaikille !

Mitkä ovat sinun lemppari hellevaatteet ?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.