maanantai 25. kesäkuuta 2018

Oulussa tapahtuu !

Ouluun tuleva turisti voi miettiä, mitä Oulussa voi tehdä ? Eipä hätää, meillä on täällä Oulussa parhaillaan menossa jokavuotinen tapahtuma, Oulun Päivät.
Kokonaisuuteen mahtuu todella paljon erilaisia tapahtumia, näyttelyitä, konsertteja. Jokaiselle löytyy jotakin kiinnostavaa.

Welcome to Oulu

Viikko sitten lauantaina kävin itse Puolivälikankaan vesitornissa, mikä on yleisölle auki vain kerran vuodessa, näin Oulun Päivien aikaan.

Oli aika jännittävää, koska olen korkeanpaikan kammoinen. En tiennyt, minkälaiset portaat torniin menee. Ajattelin, että jos kerran kykenin helmikuussa käymään Empire State Buldingissä, niin kyllähän minä myös menen tuonne vesitorniin. Sinne olikin mukava mennä ylös hissillä, mikä oli tosi nopea. Hissi menee katutasosta huipulle 20:ssä sekunnissa. Alas tulin sitten portaita pitkin. Portaat olivat turvalliset, missään kohtaa ei tullut pelkoa siitä, että pääsee putoamaan.

Oulu North Finland

Beautiful Oulu
  
Vesitornista oli hienot maisemat Oulun ympäristöön. Katselin kiikarilla Hailuodon lauttarantaan saakka. Minulle tuli yllätyksenä se, että Oulussa on paljon puita. Ylhäältä katsottuna kaupunki näyttää aika metsäiseltä ja vihreältä. 

Coffee on the road

Oulun Vesi tarjosi vielä pullakahvit.......

Drinking water in Oulu Finland

Ja mahdollisuuden ottaa mukaan puhdasta vettä.Guided tour in Oulu

Oulun Päivät jatkuu edelleen, tämä kävelykierros kiinnostaa erityisesti. Asun itse ihan näillä kulmilla, oman asuinpaikan historia kiinnostaa, joten tämä kävelykierros on ihan must.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille ! Ja lomalaisille hyvää lomaa ! Tulkaapa Oulussa käymään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.