maanantai 14. toukokuuta 2018

Tampereella, osa 1

Huhti-maaliskuun vaihteessa tein pikareissun Tampereelle. Täältä pohjoisesta katsottuna Tampere tuntuu isolta kaupungilta. Harmittavan harvoin siellä vain tulee käytyä. Joskus pitää lähteä ajan kanssa turistiksi. Yhden yön reissulla ehdin kuitenkin saada kaupunkiin jotain tuntumaa.

Solo Sokos Hotelli Torni Moro Sky Bar

Yksi must paikka on Moro Sky Bar. Ilma oli suttuinen, jotain näki kuitenkin. Hieno paikka.


Yövyin Solo Sokos Hotelli Tornissa. Täytyy sanoa, että  kerrankin sai hotellissa hyvät unet. Yleensä huone on joko liian kuuma/kylmä, peitto on liian ohut, tyynyt väärän kokoisia tai niitä on liian vähän. Nyt kaikki osui kohdilleen. Sänky oli sopiva, tyynyjä oli valita asti, eikä tarvinnut palella.

Mielenkiintoinenpaikka oli myös Työväenmuseo Werstas, jonne muuten on ilmainen sisäänpääsy. Siellä oli vaikka mitä mielenkiintoista nähtävää, 1910-luvun Osuuskauppa oli hyvin aidon tuntuinen.

Höyrykone Sulzer


Minuun teki vaikutuksen tämä Sulzer-höyrykone, mikä on otettu käyttöön 1900. Se on aikoinaan toiminut Finlaysonin tehtaan voimanlähteenä ja on edelleen paikoillaan.

Tampere-talon Muumimuseossa kävin myös. Siellä ei saa valokuvata, joten ei kuvia sieltä. Mutta ihana paikka, kaikkien muumifanien must kohde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.