lauantai 12. toukokuuta 2018

Perinteet, onnellisuus

Minulla on kotona omassa huoneessa nämä seinällä. Happiness is not a destination, but a way of life. Tämän ajatuksen mukaan yritän elää. Elämä on tässä ja nyt. Ei, se ei todellakaan ole aina helppoa. Mutta kaikesta kokemastani (olen erityisnuoren äiti) olen kiitollinen ja tunnen, että olen onnellinen. Taulun muuten dyykkasin taloyhtiön roskiskatoksesta pari vuotta sitten. Miten joku voi luopua tästä, tauluun tulee valokin. Toisen roska on toisen aarre.
Rukinlavat taitavat olla katoavaa käsityötaitoa. Nämä ovat isäni tekemiä, minulle tärkeitä. Isä on  sellainen vanhan kansan mies, niitä ihmisiä, jotka ovat tottuneet tekemään koko ajan jotain. Kun päivän työt oli tehty, on rentouduttu käsitöiden parissa.

Näyttää olevan tulossa ihana kesäinen äitienpäiväviikonloppu. Täällä Oulussa jo aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Ja on lämmin. Pitkästä aikaa saan nauttia tänään molempien aikuisten tyttärien seurasta. Toinen heistä asuu Rovaniemellä ja näemme harmillisen harvoin.

Muutenkin on luvassa laatuaikaa lähimpien seurassa, tänään tyttärien kanssa, huomenna isommalla, lapsuusperheen, porukalla.

Mukavaa viikonloppua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.