perjantai 25. toukokuuta 2018

Oi, ihana toukokuu Ainolan puistossaMiten voikin olla näin ihana kesä jo nyt ? Onko mitään ihanampaa kuin tuomen kukkien tuoksu ? Oli ihan pakko lähteä tuoksuttelemaan ja nauttimaan kesästä.

New Yorkissa on Central Park, Lontoossa Hyde Park, mutta meillä Oulussa on Ainolan puisto, kaupungin virkistyskeidas. Puisto on keskustan välittömässä läheisyydessä.

Tuomenkukkia Ainolan puistossa

Tuomi kukkii Ainolan puisto Oulu

Tuomi kukkii Ainolan puisto Oulu

Tällä puistoreissulla vaan kävelin ympäriinsä ja nautin tuoksuista, kukista, auringosta, vedestä, kesästä. Jos olet miettimässä, mitä tehdä lasten kanssa Oulussa, Ainolan puisto on erinomainen vapaa-ajan viettopaikka. Sieltä löytyy suuri leikkikenttäalue, kasvihuoneet, kahvila Kiikku, pöydät ja tuolit omien eväiden nauttimiseen, voit mennä piknikille. Oletko tulossa koiran kanssa Oulun keskustaan ? Ainolan puistossa on myös koirille oma alue. Puiston molemmin puolin on museot, toisella puolella Pohjois-Pohjanmaan museo ja toisella puolella Taidemuseo.


Onko tämä kuva todella meiltä Oulusta ? On se, näin kaunista meillä on.

Oulussa Ainolan puisto

Tämä ihana maisema on lähellä patosiltaa.

Patosilta Oulu


Luonto on todella lähellä, sorsaemo istui pesässään hautomassa.  Myöhemmin kesällä on sitten mukavaa seurata pieniä sorsanpoikasia.
Sorsaemo pesällä


Ainolan puisto Oulu

Puistosta näkee hienosti suihkulähteet ja patosillan.

Kun tulet kesäiseen Ouluun, ehdottomasti kannattaa käydä meidän kauniissa Ainolan puistossa. Oletko jo käynyt ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, tule toistekin!😊

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.